dinsdag 7 oktober 2014

Delvaux portefeuille prijs

Ook verkrijgbaar in het rood. Secondhand brands by Art-Depo. Mooie staat Geen zakje of certificaat bij. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Helaas hebben wij niets gevonden voor portemonnee delvaux.

Controleer de spelling van uw zoekterm. Misschien hebt u een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener. Delvaux portemonnee 10x12. Vintage Le Madame, Le Brillant,.


Shop safe online with Labellov. Fabrikant van handtassen, kleine lederwaren en accessoires. Hij bestaat ook in roo bruin, mokka en zwart en wordt verkocht voor 1euro.

De prijs is verantwoor zeker in vergelijking met gelijkaardige merken. Verkoop aan vaste prijs , 18€, maandag december 14:23. Handtas delvaux (bruin) te koop! Mag weg aan goeie prijs ! Originele portemonnee van delvaux.


Bijpassende portefeuille bij mijn delvaux madame die ik te koop heb staan. Koop of Verkoop delvaux op Marktplaats. Prix: 1€ Possibilité livraison kiala:50€.


Een begrip in Gent, en daarbuiten. Deze stijlvolle familiezaak specialiseert zich al meer dan een halve eeuw in lederwaren van topkwaliteit, gaande van handtassen voor dames tot aktetassen voor heren, portefeuilles , riemen, reisartikelen en accessoires. Kwaliteit en de aandacht voor het welzijn van de klant staan hier . De nieuwe mannenlijn bevat verschillende modellen, maten en uitvoeringen, maar ook accessoires zoals ceinturen, portefeuilles en een foulard. Dat is echt mijn bodemprijs. Donker blauw - Leder - Made in Belgium - Authentiek.


Maar echt goedkoop werd het, noblesse oblige, nooit. Terwijl hij rondkeek, nam hij een uitgestald Tempête-model vast.

Een exemplaar in krokodillenleer. Oorspronkelijke prijs 7. Pochette DELVAUX Rouge, bordeaux. Porte-monnaie DELVAUX Jaune. Trousse DELVAUX Rouge, bordeaux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts