dinsdag 28 oktober 2014

Isotemp boiler boot

De Indel Webasto Marine Isotemp waterverwarmers en boilers leveren hoge wateropwarmprestaties dankzij de dikke isolatie en het slimme ontwerp. Als onderdeel van onze Indel Webasto Marine joint venture , bieden wij hoge kwaliteit koelsysteem producten aan voor boten en jachten. Deze basic boilers van Isotemp combineren een uitstekende prestatie met.


Boiler isotherm rvs basic 75liter. Slimline boiler liter. Isotherm Deze slimline boilers . In mijn boot zit een boiler die het op zich prima doet maar als we een tijdje op de motor hebben gevaren wordt het water zo. Isotemp boilers hebben vaak een mengthermostaat: deze zit tussen de uitgaande heetwater en de ingaande ( achter de inlaatcombinatie) kouddrinkwateraansluiting, en mengt . De Isotemp water boiler wordt geleverd met een geborstelde roestvrijstalen mantel en een innovatief ontwerp. De hoge capaciteit wordt behaald door optimale installatie van de warmtewisselaar en dompelaar.


Zij zijn geplaatst in het laagste deel van de tank waar het water het koudst is, om zo een gelijkmatige verwarming . Sluit het vewvarmingselement van de boiler niet op het stroomnet aan voordat de boiler met water is. Dat is wat we bedoelden met een close in boiler Arnold. Plieger die zijn aardig geisoleerd. Walstroom, of tijdens het varen via de omvormer. Alles wat u nodig heeft voor uw boot.


Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Watersporters geven ons een 1. Deze ISOTEMP ONDERDELEN BOILERS vind je natuurlijk bij BootPlus. Groot assortiment en scherpe prijzen. Actuele status: Op voorraad.


Boot boiler hr ketel kompt uit mijn boot zat er in bij aankoop 1x gebruit toen er uit gehaald. Te verwarmem via 220v of bypass koelwatersysteem motor. Voor camper boilers heeft u de keuze tussen gas of diesel modellen (Webasto DualTop en Truma Combi).


Sommige modellen zijn voorzien van een. Onderdelen voor Isotemp boilers. Alle Teile, die mit Wasser in Berührung kommen, sind aus. Jabsco Filter voor dekwaspomp 2x19mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts