woensdag 29 oktober 2014

Altena infra

Specialist met eigen innovaties! De bestrijding van geluidhinder is bestempeld als één van de kernprioriteiten van het Nederlands milieubeleid. Het aantal Nederlanders dat aangeeft last te hebben van lawaai is en blijft erg hoog.


Reductie van COin de leefomgeving is een belangrijke speerpunt voor ons allen. Dit heeft als voordeel dat het in tegenstelling tot kleischelpen voor 1 bestaat uit hernieuwbare grondstoffen, en dus bestempeld kan worden als ecologisch .

Van beton, staal of kunststof, van staal gewikkeld tot kunststof gewikkel van groot tot klein, van put tot kolk en van bocht tot afsluiter, de . BETONZUIL MET HOOGSTE STBILITEITSFACTOR. Hier vindt u brochures en technische informatie van onze producten. Deze staan gesorteerd per productcategorie. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op!


De leverancier en adviseur voor diverse producten in de GWW, en dé specialist op het gebied van materialen voor bermverhardingen, tunnels, duikers en onderdoorgangen en oever- en dijkbescherming. Meedenken bij designconstruct projecten en veel innoveren zijn onze krachten.

Een verharding die vervuild regenwater reinigt tot binnen de eisen van … Toon meer. Meer weten over deze leverancier? Onze specialismen zijn bermen,.


We leveren alle soorten isolatie voor alle onderdelen van uw huis of gebouw, van isolatieplaten tot complete dakkappen, en met elke gewenste Rd-waarde. Door de kennis en ervaring, opgedaan bij de aanleg en innovatie van verschillende soorten . This item has been hidden. Blok houdt zwijn op afstand. Of dat de zwijnen zelf op de snelweg terecht komen. Altena onderstreept dit.


Voor meer kennis en meer kansen in de bouw: Cobouw. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk. Welk probleem lost de innovatie op? Voorkomen dat wilde zwijnen op de weg komen. Vrij zijn van angsten en verlangens.


Af kunnen rekenen met de zorgen om slechte kwaliteit en onbetrouwbare leveranciers en tevreden kunnen zijn met de juiste partner in advies en levering. Kopers worden klanten en klanten worden . De stabiliteitsfactor van een dijkbekleding met RonaTon-zetstenen is 21.

Dat komt uit proeven en staat in een rapport van Deltares. Testblokken (Hillblock BV) fstab = 85. In het aankomende rapport Vergelijkend onderzoek voor zetstenen op dijken zal er aanvullende informatie worden gegeven over de leklengte.


Missão, Onderscheidend blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts