maandag 20 oktober 2014

Itho aquamax storing 01

Kalibreren van de Aqua-Max toestellen. Herkalibreren na software update. Overige mogelijke storingen.


Oorzaak en oplossingen . Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Foutmelding: Geen ontsteking.

Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open? Als u op gas kookt, lukt het om een gaspit aan te steken? Ja Nee Ik kook niet op gas. Uw woning ontvangt geen gas. Vraag eventueel uw buren of zij hetzelfde probleem hebben.


Deze storing kan de volgende oorzaken hebben: - Geen of niet goede ontsteekafstand - Gasvoordruk te laag of valt weg - Gasblok of ontsteek-unit krijgt geen spanning . Sinds vandaag heeft onze CV ketel een storing , hij ontsteekt niet meer. Ze hebben ook weer een nieuw model, de Aquamax.

Een cv-ketel moet immers vooral doen waar hij voor bedoeld is: u voorzien van alle comfort op het gebied van warmte en warm . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Itho daalderop CV-ketels. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Eerst maar enkele resets gedaan, vervolgens viel de ketel in storing E(te groot verschil op temp sensoren). Vanwege een storing heb ik een monteur ingeschakel die beweerde dat onderdelen vervangen moesten worden.


Gebruiksaanwijzing en installatiehandleiding. Luwaco is een klein bedrijf met zijn kwaliteiten op het gebied van loodgieter, dak en CV storingen en onderhoud. De (weers)omstandigheden vereisen echter meer en daarom zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie en koeling (airconditioning), zonnepanelen en warmtepompboilers. Ketel type Aqua-Max -HR24. Magielsen Warmteservice, La Haye.


Voorkom kostbare storingen en geniet van lagere energiekosten. Wonderbaarlijk , dat zal uw reactie zijn wanneer u de nieuwste HR-combiketel Aqua-Max gebruikt. Altijd de gewenste warmte in iedere ruimte.


Laat u bij een storing een monteur van Technisch Bureau Ferwert langskomen, dan betaalt u daar voorrijkosten voor. Installatievoorschrift 2. Download brochure Daalderop - GoLanTec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts