dinsdag 7 oktober 2014

Barbas panolux 52 gas

Dit fraaie exemplaar van de Barbas Panolux is een inzethaard op gas met een open systeem. Deze Barbas (Bellfires) gashaard heeft een nominaal vermogen van ca kW, dus u krijgt uw kamer lekker warm met deze inzethaard op gas. Lekker comfortabele warmte zonder dat u hout hoeft te hakken! Deze Barbas Panolux inzethaard is nu bij ons in de opruiming en heeft een vermogen van ca.


De afmetingen van de inzethaard zijn ca.

Diameter van de rookgasafvoer is 220x1mm. De kleur van de kachel is grijs (930). De unieke charme van een. BARBAS GAS -ÖPENHAARDINZET. F طلال x TYPE : PANOLUX NN, AARDAGAS.


Wanneer u kiest voor charme van een Barbas Panolux inzethaar dan kiest u voor de sfeer van een open haard en voor het rendement van een zuinige kachel. Deze inzet-houthaard is van onverwoestbare topkwaliteit voorzien van twee deuren met een panoramisch glasoppervlak . Weet iemand waar je een ruitje voor deze kachel kan bestellen?

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wij zijn in een huis komen wonen en hierin zit een barbas gashaard. We weten niet welk type het is, hij is ingebouwd. We kunnen de gashaard alleen laten branden op de hoogste . Deze barbas (bellfires) gashaard heeft een nominaal vermogen van ca kw, dus u krijgt uw kamer lekker warm. Vind barbas panolux op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Zeer nette tweedehands gashaard. Barbas panolux inbouw houtkachel vorige week nieuwe remplaat ingekomen (zie foto 6). Gaskachel panolux barbas inbouw (schouw is ook te koop zie onze andere advertentie) afmetingen kachel breedte cm.


Zo goed als nieuwe inzetgashaard van het topmerk Barbas. Het is een panoramamodel met dus ook inkijk op het vlammenspel vanaf de zijkanten door de schuine zijruiten. Sjieke kachel in een donker antracietkleur met messing accenten en gezellig houtblokkenvuur. De kachel is volledig schoongemaakt en gecontroleerd . Verwachte levertijd: 5-werkdagen.


De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel.

Barbas Panolux Inzethaard Openhaard Houthaard inbouwhaard Compacte inbouwmaat, kan met speciaal kader zelfs minder diep worden! Mede door de confectieruimte die de warmte goed verspreidt kunt u hier een hele woonkamer mee verwarmen. Met dit kwaliteitsproduct zult u jarenlang stookplezier hebben en kunnen genieten van het vlammenspel en de gezellige gloed van het vuur.


Deze handleiding bevat zowel aanwijzingen voor het plaatsen als voor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts