vrijdag 31 oktober 2014

Wat kost een jeugdvispas 2017

Goed plan, maar vergeet je vergunning niet mee te nemen! Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. Maar mag je nu zomaar overal.


Wil je goed kunnen kiezen dan moet je natuurlijk wel weten wat het verschil is tussen de jeugdVISpas en de jeugdvisvergunning.

Met de vispas en bijbehorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen met twee hengels en alle toegestane aassoorten op bijna alle Nederlandse. Gemiddeld tussen de € - tot € 1 - . Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Het lidmaatschap geeft recht om te mogen vissen in delen van de eilandspolder. U moet dan wel het bewijs van lidmaatschap bij u hebben.


Vraag hiernaar op het Postkantoor. Hoe zit het met de contributie qua aanschaf (grote) vispas ?

Kleine VISpas mag vissen. Ik begrijp dat een vispas tot eind December geldig is. Nu wil ik bijvoorbeeld een grote vispas. NIEUW-LID- INSCHRIJFGELD. Nieuw lid (incl. inschrijfgeld van € 0).


Vis mee te nemen, ook geen paling. Als je wilt gaan vissen heb je een aantal zaken nodig. Een van de belangrijkste zaken is de vispas. Ga voor een vispas naar een hengelsport winkel.


Wil je vissen met twee hengels en alle aassoorten, zoals bijvoorbeeld op snoek, dan kun je een jeugdvispas aanvragen bij onze vereniging. Voor de eerste keer betaal je euro inschrijfgeld. Ben je jonger dan jaar dan kost een jeugdvispas euro per jaar.


De kosten voor de vispas bedraagt euro per jaar. Bij aanschaf via een postagentschap worden administratiekosten in rekening gebracht. De verkoopkosten bij onze wederverkopers bedraagt € extra (zie verkoopadressen VISpas ). Bestel de ( Jeugd)VISpas online!

Na online betaling via iDEAL, Mistercash, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om direct te kunnen vissen in heel veel wateren. Meer weten over de VISpas ? Bespaar uzelf kosten en ons werk, vul uw machtigingsformulier in! HSV Groot Rotterdam Vermeld bij betaling altijd uw lidmaatschapnummer!


Extra Vispashouders die lid worden via een verkooppunt moeten het volledige . Het lijkt nog ver weg maar toch zijn we al weer bezig met de voorbereiding van het nieuwe visseizoen. Zelf halen bij het postkantoor kan ook. Het postkantoor kan een balievergoeding vragen van € 50. Kijk direct met de VISpascheck welke VISpas wel bij je past!


Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht. Wat houdt de VISpas nu precies in?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts