woensdag 29 oktober 2014

Thermae 2000 aanbieding

Op zoek naar een complete dag ontspannen? Stel zelf uw wellness dag samen door een dagentree te combineren met een voordelige behandeling. Of kies voor een door ons samengesteld arrangement.


Het water is afkomstig uit 4meter diepe bronnen met een heilzame werking. Als echte wellness liefhebber moet je echt een keer .

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland Kom tot rust op de t. Check ons overzicht van kortingscodes en acties en pak of €korting in januari. Tip: Er zijn speciale badkleding dagen. Profiteer altijd van korting!


Speciale weekend aanbiedingen , hotel arrangementen en last minutes! Boek nu voordelig uw hotel aanbieding , arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Populair: In januari krijg je de hele dag toegang voor maar €2⌛ Verloopt bijna!


Geul, de hoogste sauna korting bij SpaOnline.

Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline aanbiedingen. Annuleren is gratis tot dagen voor uw aankomst in het hotel. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding.


De volledige reissom (exclusief boekingskosten) kan terugbetaald worden als de. Je betaalt slechts € 1i. Als NFN-lid mag je ook een introducé meenemen. Welkom in Zuid-Limburg, de plek waar het kwik in de thermometer doorgaans iets verder oploopt dan in de rest van het land. Wilt u lekker een dag ontspannen bij de sauna?


Het bijzondere thermale water is goed voor spieren en gewrichten en heeft een ontspannende werking. Openingstijden Dagelijks 09. Bekijk hier meer heerlijke wellness aanbiedingen ! Leden en introducés kunnen deze dag met een fikse korting gebruikmaken van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft.


Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenba tot rust komen in de diverse . Hotelovernachting in classic kamer in ons sterren hotel. Twee hele dagen toegang tot het wellnesscentrum voor personen. Een dagje wellness in een omgeving die je voorziet van goede energie en rust?

ThermaeMotion en Floaten Deze . Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Het is de ideale plek voor ontspanning en inspanning. Vind de beste prijs op trivago. Als je daarnaast weet wat voor kwaliteit je wilt, kun je filteren op sterrenclassificatie en onze eigen rating samengesteld door beoordelingen, van gasten van over de hele . Exclusief € boekingskosten per ticket.


Kijk op de sites voor meer informatie. Na aanschaf van het ticket is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts