vrijdag 17 oktober 2014

Google drive map op pc

Je merkt dan eigenlijk geen verschil tussen een lokale harde schijf en . Drive File Stream icon Drive File Stream. Voltooi de installatie-instructies. U vindt uw bestanden en mappen op drive.


Deze komen vervolgens terecht in deze map.

Je kunt nu dus met deze lokale kopie werken. Wanneer je een bestand wijzigt . Plaats in de rubriek Synchronisatieopties een vinkje bij Alleen bepaalde mappen met deze computer synchroniseren. Duid nu alleen die (sub) mappen aan die je op die pc gesynchroniseerd wilt zien.


Geschreven door: Redactie PCM op . Deze bestanden kan je vervolgens laten synchroniseren met een map op je PC. Maak eerst de nieuwe map op de nieuwe locatie aan.

Kies Account loskoppelen. Er verschijnt een bericht: bestanden blijven op pc. Ik heb 3GB aan data staan op mijn drive. Als ik dat allemaal opnieuw moet syncen, dan duurt dat niet alleen heel lang, maar mijn downloadlimiet zal ook onvoldoende zijn denk ik.


Je kan dan overal aan je spreadsheets of documenten. Je regelt dit in een paar. Het laatste venster gaat over de synchronisatie van je bestanden.


Het is eenvoudig om Drive te gebruiken: ga naar drive. Deze is te openen via de rechterbovenhoek in alle. App launcher (in het Engels).


Daarbij kent Drive wel een serieuze beperking: de gratis versie van de dienst biedt slechts 15GB . Klik hiervoor op het tegeltje. Vanaf nu staan deze bestanden in de Drive- map en worden ze gesynchroniseerd met andere apparaten waarop Drive is geïnstalleerd. Mappen kunnen hiërarchisch worden opgeslagen, net zoals mappen op uw bureaublad.


U kunt mappen delen met andere mensen.

De rechten voor delen die u instelt voor een map , worden . Alleen moet je wel even nadenken of je dat wel wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts