maandag 27 oktober 2014

Ontvochtiger coolblue

Bij een te hoge luchtvochtigheid krijg je last van schimmels en andere vochtproblemen. Coolblue : alles voor een glimlach. Wij adviseren je welke luchtontvochtiger het best bij jouw situatie past. Veelal gratis verzonden!


Of wanneer het jou uitkomt. De Qlima D5is een stille luchtontvochtiger voor iedereen die last heeft van vochtproblemen in huis.

De Eurom Dry Best is een krachtige luchtontvochtiger voor ruimtes tot m2. Wanneer je last hebt van schimmel of optrekkend vocht in huis is waarschijnlijk de luchtvochtigheid te hoog. Dit ga je tegen met de Eurom Dry Best 20. Binnen uur onttrekt hij liter aan de lucht. Op het display lees je de huidige en de . Heb je last van vochtproblemen in huis?


De Qlima D6luchtontvochtiger zuigt vochtige lucht op, condenseert het en blaast de droge lucht weer uit. Met de hygrometer meet je hoe hoog de luchtvochtigheid in huis is.

De luchtontvochtiger is spatwaterdicht, dus je zet hem. DeLonghi AriaDry Pump DD30P. Dankzij de ingebouwde hygrometer schakelt hij automatisch in en uit. De koelvloeistof onttrekt warmte aan de lucht. Een mobiele airco heeft wielen waardoor je hem gemakkelijk naar een andere kamer verplaatst.


Daarnaast werkt een airco ook als luchtontvochtiger. Koude lucht bevat minder . Ook de functie om te ontvochtigen werkt zeer goed alsook de functie om te ventileren zonder koelen! Kortom het is een heel goede airco! Voor Mij is het een goeie hulp zodat ik niet onnodig mijn ontvochtiger moet opzetten om mijn kelder een beetje droog te houden. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor ontvochtigers aanbied.


Koop een luchtontvochtiger aanbieding voor de laagste prijs. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont luchtontvochtiger folder aanbiedingen per categorie. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw . Ik heb thuis een keldertje van 4x2m.


Ik wil hier onze zooi (dingen die we nooit gebruiken en toch niet weg kunnen gooien) in kwijt alsmede mijn.

Op zoek naar een ontvochtiger ? Bekijk alle ontvochtigers die online te koop zijn. En kom er eenvoudig achter waar je jouw ontvochtiger het beste kan kopen: vergelijk de prijzen in alle shops!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts