dinsdag 14 oktober 2014

Barbas universal 675

Perfect in bestaande en nieuwe situaties. Nieuw ontworpen sluiting . Nu is de Universal revolutionair. De Universal -is een houthaard met draaideur en door zijn oorspronkelijke afmetingen perfect toepasbaar in bestaande situaties.


Ondertussen is deze haard toe aan zijn 6e generatie. Wederom zijn er grote verbeteringen doorgevoer zowel wat betreft de techniek als het design.

Nu met verschillende kaders. Kom gauw langs en profiteer ook. Zij doorstaan de tand des tijds en zullen altijd vanuit ontwerp of functionaliteit hun waarde behouden. Naar wens kan de Universal -worden . Een begrip onder de inzet houthaarden. Barbas is een Nederlandse fabrikant.


Sommige producten zijn en blijven klassiekers. Zijn afmetingen komen vaak overeen uit met bestaande openhaarden of oudere cassettesystemen. Van sommige producten weten we: dit zijn en blijven klassiekers.

Het zijn modellen die zonder probleem de tand des tijds . Deze producten zijn tijdloos en zuullen altijd qua ontwerp en functionaliteit hun waarde behouden. Bekijk de Universal -bij . Deze haard kan uiteraard ook zeer eenvoudig ingebouwd worden in een bestaande situatie. De Universal-is een houthaard met draaideu en door zijn oorspronkelijke afmetingen perfect toepasbaar in bestaande situaties.


Het unieke aan de Universal-is de geïntegreerde convectieventilator achterin het toestel ( optioneel). De ventilator zorgt voor een snellere . Deze fraai vormgegeven lijn biedt u keuze uit zes modellen, in verschillende maatvoeringen. Door zijn oorspronkelijke afmetingen is de Universal -perfect toepasbaar in een bestaande situatie. Van compact behaaglijk, tot hoog vermogend groot.


Allen met een imposant glasoppervlak, voor een riant zicht . Kenmerken Inzet houthaar ideaal voor renovaties, verdiepte stookbodem, vier verschillende designs, nieuw ontworpen sluiting, optionele inwendige ventilator, tot cm. Wij doen u graag een aanbieding! Kuijt Kachels en haarden webshop. Smederij: reparatie kachels, kacheldeuren.


Haardschermen op maat, openhaard roosters. Onderhoudsartikelen: hittebestendige lijm, kit. Hij is - groot, en past daardoor altijd wel goed in de woonkamer. Bel, mail of chat voor mij zodat ik wat aan de adviesprijs van 2.

Specifieke eigenschappen:. Some products are and remain classics. They stand the test of time and will always retain their value due to their design and function.


A true, traditional classic wood fire. The Universal has four different finishing styles and never before .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts