donderdag 30 oktober 2014

Intergas code 0

Apparaat: Kombi Kompakt HRE. Omschrijving: Sensorfout na zelf controle. Oorzaak: Sensorfout na zelf controle. Heeft ketel Kombi kompakt HRvan Intergas een probleem?


Onlangs hebben wij een CV ketel, de Intergas HRE, CWlaten installeren.

Bevalt ons uitsteken en alles werkt ook goe naar ons idee. Uw Intergas CV-ketel geeft een storingscode , wat nu? De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen.


De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht. Voor de moet je de bijlagen even na kijken, en vervolgens in de ketel instellen. Codes geven de status van de ketel aan: Normale bedrijfscodes op het display ( en na het indrukken van reset).


Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt.

HR ketels van intergas kunnen verschillende codes hebben. Weet je ook hoe ik dat kan checken, of repareren? Intergas HR Kombi Kompakt : Ik krijg steeds storingscode die knippert als ik ongeveer 2uur mijn ketel laat draaien voor verwarming.


Volgens Intergas is de branderautomaat stuk en moet deze dus vervangen worden. Daarna veelvuldig uitval op storing 0. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. Na het einde van CV-bedrijf draait de pomp na.


De nadraaitijd staat van fabriekswege ingesteld op de waarde volgens Zie § 7. Code is eveneens zichtbaar als er na het stoppen van de brander wordt nageventileerd. Als de ventilator het starttoerental heeft bereikt vindt de . Veel sneller heet water en ook veel meer druk. Warmwater graden code 6. Heb je een cv-ketel van het merk Intergas en wil je weten of je cv-ketel goed om kan gaan met Anna?

Kijk dan snel hieronder. Hieronder staat ook vermeld. In het service display verschijnt dan een storingscode. Bedrijfssituaties op het service display:.


Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts