donderdag 30 oktober 2014

Frequentie slam fm

Check hieronder op welke frequentie jij SLAM ! Ook via de kabel (zowel via een FM -tuner als digitale televisie via Ziggo, Caiway, Delta, KabelNoord e.d.) en via alle. SubLime FM , Vlissingen, 0. FM zendt namelijk uit op een geclausuleerde frequentie waarop dat niet is toegestaan. Ook telde de zender volgens de rechter onterecht .

Eenheden, constanten en conversies: FM zenderindeling Nederland. Twee andere websites met goede informatie zijn: radio-tv-nederland. Slam FM , Rotterdam (steunzender). Ivo van Breukelen stemde als . De nieuwe frequentie van SLAM ! FM in die gebieden wordt 9FM.


Dat kanaal wordt momenteel nog niet door een andere zender gebruikt. Op de oude frequentie van SLAM !

Brabant (9FM ) komt FunX te zitten. De radiostations hebben de frequentie toegewezen gekregen in het kader . Essent voert de wijzigingen door, omdat ze ernaar streeft om stations in zoveel mogelijk . Ben je op zoek naar de fm radiofrequenties ? Ga naar het tabje Analoge radiozenders bovenaan de pagina. Frequentielijst van slam ! Dit zijn de frequenties in alle steden van SLAM ! Uw radio van slag, zijn de zenders verdwenen?


BNR Nieuwsradio, 8, Ja. Hier vindt u de nieuwe zenders voor de radio. Uiteraard kunnen wij niet instaan voor fouten in deze tabel. FM Arrow Classic Rock Sublime FM , 98.


Commerciële FM radio-omroep. In onderstaande tabel staan de opstelpunten en de bijbehorende frequenties van de verschillende landelijke commerciële FM - radiozenders gegeven. Televisie- en radiozenders analoog.


Zenderlijst onder voorbehoud van wijzigingen.

Er zijn antwoorden gegeven. De vraagsteller koos dit antwoord als beste: blondieu2. Gouda kabel 9ether 88. FM Landelijk commerciele NL: SLAM ! Zo moest de lokale omroep haar frequentie 106. MHz op Ameland inleveren zodra zij commercieel werden.


Haren, Ravensteinsedijk Toren. Radio France International 102.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts