maandag 13 oktober 2014

Plieger 10 liter boiler lekkage

De vloer lag helemaal blank van het water. Uit onderzoek bleek dat het . Hoeveel warmwater kan er uit een keukenboiler getapt worden? Plieger boilers hebben een energie zuinig A-label.


De hoeveelheid warm water is afhankelijk van de temperatuur waar de boiler op staat afgesteld en de temperatuur van het water waarmee de boiler wordt gevuld.

We hebben ruim een half jaar een nieuwe keuken. Door erkende keukenboer aangelegd. Met nieuwe close in boiler (Daalderop, liter ) en nieuw. Mijn close-in hotfill boiler is defect. Geen lampje brandt, geen heet water.


Uit de installatiehandleiding word ik niet veel wijzer. Vind plieger in Geisers en Boilers op Marktplaats. Ideaal voor het gebruik in de keuken.

Inclusief aansluiting en installatiehandleiding. Zo goed als nieuw Ophalen. Het vervangen van een close-in boiler in stappen uitgelegd. Hoe komt het dat mijn elektrische boiler gaat lekken.


Uitleg van Loodgietergevonden. Regelmatig tref ik water aan op de bodem van ons keukenkastje. Allereerst was het voor mij een volkomen raadsel waar en wanneer het water daar in kwam. Na grondig speurwerk moet het water uit de trechter van de inlaatcombinatie van de close-in boiler komen.


Ik heb wel wat vuil uit de kunststofslang . Materiaal boilervat Koper Materiaal mantel Overig Boilerinhoud ( l ) Nominaal vermogen (kW) Aansluitspanning 2(V) Hoogte 4(mm) Uitvoeringsvorm Close-in Kema keur Ja Breedte 2(mm) Diepte 2(mm) Aanslui. Compacte afmeting: De keukenboilers zijn te leveren met een inhoud van en. Klacht: heat boy boiler ,, lekkage ,water in electrische deel.


Achterop de boiler zit een plastic draaidopje. Deze is groot en neemt het veel ruimte in het keukenkastje in. Daarnaast bestaat de plintboiler die achter de afwerkplint onder het keukenkastje wordt geplaatst.


Hierdoor hoeft u geen kast ruimte op te offeren.

De gehele installatie op lekkage , ook minuten na in bedrijfname. De inhoud van de boiler moet zo zijn gekozen, dat men bij normaal gebruik niet aan warm water tekort komt. Helaas hebben wij niets gevonden voor plieger close-in boiler.


Voor een douche rekent men ca. Elektrische close -up boiler liter incl. Voorheen leverden we de plieger boiler en de plieger close in boiler , nu leveren we niet meer een. Open de hoofdwaterkraan en daarna de warmwater- kraan.


Als er een constante hoeveelheid water stroomt, kan deze gesloten worden. Installeer een Hot-fill boiler altijd met de in- en uitlaat naar boven gericht. De afstand tussen de inlaat- combinatie en de boiler mag. Direct warm water in je keuken? En nog energiezuinig ook.


Gebruik hier onze handige tool en je weet welke keukenboiler het beste past in. De boiler hotfill 10L 400W is een keukenboiler van het merk Plieger. De hotfill boiler wordt direct op de warmwaterleiding aangesloten en hierdoor gebruikt de boiler slechts 4watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts