vrijdag 31 oktober 2014

Gietijzeren ventilatierooster

Weijntjes biedt stijlvolle ventilatieroosters voor uw badkamer, keuken en toilet. Uitgevoerd in messing, roodkoper of zelfs gietijzer. Beschikbaar in ronde, rechthoekige en vierkante uitvoeringen. Tevens is een stijlvol moprooster voor in de vloer leverbaar.


Neem gerust contact op met onze klantenservice. Vind ventilatierooster gietijzer op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Bij gebruik buiten het rooster goed beschermen tegen weersinvloeden. Gietijzeren ventilatierooster volgens het bekende oude model gemaakt.


Bestel direct een ventilatierooster! Ventilatieroosters in diverse maten en afwerkingen. Ons ruime assortiment deurbeslag met de authentieke uitstraling wordt geheel in eigen beheer op ambachtelijke wijze geproduceerd.


Naast de vele modellen deurklinken, handgrepen, toiletsloten, kastknoppen, raamuitzetters, espagnoletten, voordeurknoppen, trapleuninghouders, brievenbussen, . Dit rooster is voor wel binnen als ook buiten geschikt.

Meer en meer wijken of verkaverlingen hebben percelen waarbij de afmeting van de tuin eerder beperkt wordt. Vele mensen hebben niet de tijd om zich veel in de tuin bezig te houden, maar willen er wel iets mooi, onderhoudsvriendelijk en toch praktisch van maken. Bij buitentoepassing dient u deze wel extra te cons. Smeedijzeren scharnier rond.


Prachtige originele conditie. Geweldig in oude boerderij of zo. Veelal gratis verzonden! Moprooster gietijzer half steens 110xmm. De Firma Algemene Aannemingen Fl.


De treden van de halfronde stoep zijn voorzien van gietijzeren ventilatieroosters. Een lucht, ventilatie historisch. This file was provided to media Commons by the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed as part of an image release. De vroegere kruipruimte werd geventileerd via een 8-tal gietijzeren ventilatie roosters.


Wij hebben nu geen kruipruimte meer, echter wel een geisoleerde spouw en die moet ook ventileren. De roosters zouden dus blijven zitten. Nu is Sjaak echter bezig met het afhakken van de cementplint rondom het huis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts