vrijdag 10 oktober 2014

Daalderop plintboiler resetten

In deze video wordt uitgelegd hoe u een Close-in Compact kunt resetten. Zie voor meer informatie. Wel een verzonken dicht rondje, maar als je de kap eraf haal en m rechts(aan de kant van de slangen) een beetje lift, dan zie je rechtsonder, ter hoogte van dat verzonken rondje een rood reset knopje zitten in een wit huisje. Ik heb deze ingerukt en nu doet ie het weer.


De manier waarop u uw Close-in kunt resetten , is afhankelijk van de productiedatum. Verbind de boiler met de inlaatcombinatie.

Conformiteitsverklaring. Instellingen filterwaarschuwing. Reset filterwaarschuwing. Of stel een vraag aan een. Als deze vraag beter ergens anders geplaatst kan worden dan hoor ik dat graag.


Voor de geinteresseerden: de reden dat ik de kap. Na jaar en maanden maakt onze plintboiler kortsluiting. Kijken er niet eens naar. Je mag van zo'n apparaat toch meer.

Daalderop beroept zich op hun jaar garantie. In twijfelgevallen of bij groot gebruik kunt u kiezen voor een hotfill-aansluiting of ander type Close-in. Vraag uw installateur om advies. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen me uit te leggen wat er aan de hand was, de reset knop zat los. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Voor floww geldt hetzelfde en dat laat het bedrijf zien met uitvindingen als de 3-in -kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler. De schakeldifferentie van de boilerwatertemperatuur is °C. De standaard uitlezing van het cv- waterdisplay is de cv-waterdruk.


De display kan naast de cv-waterdruk ook de cv- temperatuur weergeven. De gebruiker kan na het resetten van een storing . Enigzins hetzelfde idee maar ongeschikt voor een inventum of daalderop close. Onvoldoende doorstroming cv -water bij boileropwarming. Aansluiting thermische beveiliging defect (4) (5). Inventum Q-line plintboiler liter Standaard excl.


Uit de installatiehandleiding word ik niet veel wijzer. Kan er sprake zijn van defecte thermostaat? Achterop de boiler zit een plastic draaidopje. Ik weet niet waarvoor dat is.

Heeft iemand een aanwijzing. Bij de andere boilers wordt gesproken over resetten van thermostaat? Waar zit die dan bij een Plieger? De boiler blijft opwarmen en er komt gloeiend heet water uit, en na verloop van tijd schakelt de thermische beveiliging de boiler uit. Na resetten van de maximaalthermostaat gebeurt precies hetzelfde.


Ik moet mijn close-in boiler vervangen. Het apparaat wegdoen en de leidingen ombouwen zodat het geheel weer via de CV loopt is momenteel niet mogelijk ( vanwege keuken die al geplaatst is en voorlopig niet vervangen wordt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts