donderdag 16 oktober 2014

Askja zweden

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim jaar de basis van onze reizen. Rondreis door het noorden van Scandinavië incl. Onze medewerkers - Askja.


Wat deze reis bijzonder maakt, is het contrast tussen de verschillende landschappen die je onderweg tegenkomt. Je combineert de Scandinavische landen Finlan Noorwegen en Zweden.

De reis start in Finland waarna je via de toendra naar de Noordkaap reist. Via de fjorden rijd je vervolgens naar . Deze ligt 2kilometer boven de poolcirkel, aan de oever van de rivier Muonio, die Finland en Zweden van elkaar scheidt. De ligging midden in de natuur maakt dit tot een ideale plek om het noorderlicht te spotten. Lees meer over deze reis. Je gaat op pad met een klein gezelschap en zeer professionele en enthousiaste.


Beleef Noord-Europa op zijn best met een geweldige rondreis door de spectaculaire landschappen van IJslan Noorwegen, Zweden , Finland of Lapland.

De tefra die toen uitgestoten wer heeft men zelfs nog terugvonden in het zuidwesten van Zweden , Noord-Ierland en het noorden van Noorwegen. Exclusief vertegenwoordiger voor Hurtigruten. Avonturenweek Svanstein. Een schitterende week met verblijf in de Svanstein Lodge, die enkele kilometers boven de poolcirkel ligt, in het Fins georiënteerde deel van Zweden.


Meer noorderlicht reizen . Zij is merkwaardig door hare oudheid en het heerlijk gezigt op den houtenen klokketoren. Individuele reizen - dagen . Natuurlijk staat bij alle landen de pure natuurbeleving centraal. Denk aan de oneindige outback van Australië, de uitgestrektheid van de Afrikaanse savanne . Andere namen voor het noorderlicht zijn: poollicht en zuiderlicht (aurora australis). Als het noorderlicht zich voordoet zien je vaak een lichte gloed of is het licht zichtbaar als bewegende . Bekijk hieronder alle uitgebreide Op Pad artikelen en informatie over langlaufen in Askja.


Blijf op de hoogte van het outdoor-nieuws. Meld je nu aan voor de gratis Op Pad Nieuwsbrief. Specialisten met gevoel voor reizen.


Norden Trips is een onafhankelijke reisspecialist op het gebied van reizen naar Noorwegen, Zweden en IJsland.

Je hebt dan een hele mooie rondreis die begint in Finlan een stukje Zweden pakt, dan naar Noorwegen en de Noordkaap en dan weer terug naar Finland. Een van de mooiste vakanties ooit geweest. Askja heeft ook fantastische reizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts