woensdag 4 februari 2015

Draadloos warmtekussen

Weldadige warmte uit oplaadbare warmtekussens. Kies uit drie warmtestanden en geniet binnen minuten van energiezuinig infrarood warmtecomfort. Draadloos en tot wel uur lang. Het kussen kan overal mee naar toe worden genomen en is geheel draadloos.


Op zoek naar een warmtekussen ? Dit product is op voorraad.

Het meest behaaglijke warmtekussen voor thuis, op de camping, tijdens het kijken van sport, vissen en heel veel meer. De echte koukleum kan hem natuurlijk ook binnen gebruiken. Duurzaam en energiezuinig. Het Stoov warmtekussen zorgt dat je er warm en comfortabel bij zit.


Geniet van aangename warmte op ieder moment. Dit warmtekussen kan dankzij de oplaadbare batterijen overal mee naar toe worden genomen! Dankzij het waterafstotende materiaal kan het kussen zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt.


Ideaal om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens . Warmtekussen voor de schouders met powerbank.

Midden in de winter toch even op het terras zitten? Met dit draadloze warmtekussen blijf je warm terwijl je geniet van de frisse lucht. Ideaal wanneer u nek-, schouder- of rugklachten heeft. Opzoek naar hulpmiddelen voor ouderen?


Voor iedereen een voordeel. Dankzij de oplaadbare batterijen kan het warmtekussen overal mee naartoe genomen worden. De twee mannen ontwikkelen samen een draadloos warmtekussen , gemaakt van gerecycled schuim en een oersterke stof die ook door outdoor merken wordt gebruikt.


De accu zit verwerkt in de onderkant van het schuim, zodat deze niet voelbaar is als je op het kussen zit. Deze accu zorgt ervoor dat de . Stoov verwarmt, via draadloos oplaadbare warmtekussens , mensen in plaats van lucht. U stelt zelf de hoeveelheid warmte in.


Het warmtekussen is direct warm en biedt tot uren warmte. Na gebruik legt u de kussens in het verrijdbare docking station waarin de kussens draadloos worden opgeladen. De kussens zijn praktisch inzetbaar, weerbestendig en fraai vormgegeven.


Dat geldt ook voor de opberg- en oplaadkast die weinig ruimte inneemt. Waterafstotend kussen is snoerloos en geeft gedurende uur warmte af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts