dinsdag 3 februari 2015

Altech eclips forum

Ons enig probleem is hoe raken we dit onding kwijt. Aangesloten door een proffesioneel bedrijf die zijn verantwoordelijkheden niet serieus neemt zitten we . Al jaren wilden wij een houtkachel om het huis te kunnen verwarmen. En op sinterklaasavond was het zo ver dat we de kachel konden stoken. Hallo, Wij overwegen een nieuwe kachel te kopen, hebben nu een gietijzeren allesbrander in de huiskamer staan.


Vraag Altech ( Eclipse ) kachels.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd , daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. We willen deze kachel aankopen om een ruimte van vierkante meter mee te verwarmen maar zijn bang dat dit niet voldoende zal zijn ? Zullen we warm genoeg hebben hiermee ? Wat produceert meer CO2? Verwarming of houtkachel?


Ik heb jaar geleden een speksteenkachel van Altech gekocht, en wel de Eclips in de Gourmet-uitvoering.

De warmte van de kachel gebruik ik dus vaak . De kachel staat tegen de schouw die op zijn beurt zich tegen een buitengevel bevindt. Als ik nu een pijp wil steken voor externe luchttoevoer zou ik dus door mijn potten van die schouw moeten. Of iemand een ander idee. Vermoedelijke kachel : ALTECH - Eclips. Kim_S schreef: Huis hebben we gekocht toen we allebei nog werkten, jaar geleden.


We hebben een Altech eclips complet (Geloof ik) Disse dus,. Manlief is een paar jaar werkloos geweest, (ook toen de DSB failliet ging) door een mega . Koop of Verkoop altech op Marktplaats. Gebruikershandleiding Altech Ecosy welke ook voor het model Torus van toepassing is. De Ecosy is een moderne, ovale kachel die goed past in zowel traditionelere als moderne interieurs. De Altech Torus is een haard met een vermogen tot kW.


De haard is te verkrijgen in diverse. Altech is een Nederlands bedrijf en maakt al jaar haarden en kachels van de beste materialen. Meer interessante informatie over.


Aansluiting pijp: achter of bovenkant. Altech Eclips Gourmet speksteenkachel koningsblauw adviesprijs € 4.

Hoeveel hout verbruik je per jaar met je Altech? Allumage avec porte fermée et donc grille aussi. Hallo, ihr da, ich einen Ofen, mit dem ich ca. Wer hat Erfahrungen, kann mir ab oder zu raten?


Oder hat bessere Vorschläge? Je mehr ich mit dem Thema Ofen beschäftige, desto .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts