donderdag 12 februari 2015

Thermae 2000 hotel aanbieding

Boek direct uw voordelige Limburgse overnachting! U heeft zin om er tussenuit te gaan. Laat alle dagelijkse taken achter u en kies voor deze relaxte overnachting.


Boek nu voordelig uw hotel aanbieding , arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Speciale weekend aanbiedingen , hotel arrangementen en last minutes! Prijzen zijn per kamer per nacht.

Maak je keuze en bekijk de aanbiedingen , arrangementen en last minutes van het door jou gekozen . Stel je eens voor: een hele dag relaxen in van de grootste wellnesscentra van Nederland. Rozig na een dag in de wellness, slaap jij in het comfortabele hotel. De volgende dag stap je uitgeslapen de sauna weer in. Daarom gaat Kortingsbonsauna. Annuleren is gratis tot dagen voor uw aankomst in het hotel.


Het water is afkomstig uit 4meter diepe bronnen met een heilzame werking. Als echte wellness liefhebber moet je echt een keer .

Welkom in Zuid-Limburg, de plek waar het kwik in de thermometer doorgaans iets verder oploopt dan in de rest van het land. Als je daarnaast weet wat voor kwaliteit je wilt, kun je filteren op sterrenclassificatie en onze eigen rating samengesteld door beoordelingen, van gasten van over de hele . Het hotel heeft directe toegang tot thermen. Het restaurant Pure biedt uitzicht op de . Geul, de hoogste sauna korting bij SpaOnline. Heerlijk genieten van een wellness.


In december was ik erg geweest, dus sneeuw en je mocht buiten zwemmen in het buitenba heel mooi! De restaurants waren niet. Dit viersterrenhotel is een oase van luxe en rust, te midden van een groene omgeving. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Vind de beste prijs op trivago.


Hotelovernachting in classic kamer in ons sterren hotel. Twee hele dagen toegang tot het wellnesscentrum voor personen. Op loopafstand van het centrum van Valkenburg.


Maastricht is slechts minuten rijden met de auto. ThermaeMotion en Floaten Deze . Gezellige terrassen, goed eten en een bourgondische sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts