donderdag 19 februari 2015

Wiltec broedmachine

NL Handleiding broedmachines. Deze NL handleiding is voor alle broedmachines bruikbaar. Het testen van uw apparaat voor de eerste keer. Instellen van de temperatuur.


Algemene handleiding voor broedmachines. De temperatuur in het broedlokaal moet meer dan en minder dan graden Celsius bedragen.

Zorg ervoor dat de machine op . Als je al vaker eieren hebt uit gebroe dan weet je misschien al waar je bij de aanschaf van een broedmachine op kunt letten. Voor mensen die net beginnen met broeden is dat wat lastiger, de maat, het materiaal en de thermostaat, het keersysteem. Iedere broedmachine is weer anders en hoe weet je nou welke de . Ook staan er links naar leveranciers van broedmachines. Verder wens ik U veel lees en kijk plezier, en hoop dat U een beetje inzicht krijgt over het broeden. De Kippen Online winkel van Nederland.


Als u wat nodig heeft op kippengebied zoals een drinktoren, birdspray, voedersystemen of een broedmachine dan moet u . Deze film is een handleiding voor alle klanten van Budgetbroedmachines.

Bij aankoop van een broedmachine krijgt U altijd een Nederlandse handleiding en een bijlage met nadere informatie. Voor een veilig gebruik van uw machine, dient U de aanwijzingen van de fabrikant op te volgen. Mocht U toch nog vragen hebben, neemt U dan gerust contact met ons op!


Bekijk hieronder een boeiende. De machine meet temperatuur en vochtigheid en bevat een keerinstallatie. Ik had eieren van het Fries hoen bemachtigd waarmee ik wil fokken. Broeden - Members members.


U kunt het proces van ei tot kuiken van dag tot dag op de voet volgen. Een handige doe-het-zelver is in staat om een zelf een broedmachine te maken. Zelf heb ik enige jaren terug ook een vlakbroeder gemaakt,met een capaciteit van kippen. Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden,poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Deze instructies beschrijven de werking van onze nieuwe Mini Advance broedmachine. We verzoeken u deze instructies aandachtig door te nemen vóór het in gebruik nemen van uw product om zo optimale resultaten ermee te kunnen bereiken. Tevens adviseren we u deze instructies voor later naslagwerk zorgvuldig te . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Monteren van de broedmachine : 1. Let het bodemrooster in de groene bak waarbij de uitsparing die in de bodemplaat zit (voor de moer) bij het gat aan de zijkant zit.

Haal de moer van het hendeltje en doe de moer in de uitsparing in de bodem. Doe vanaf de buitenkant het hendeltje door het gat aan de zijkant. Preisnachlass auf Artikel Siehe Details.


Hielke Bijzitter van Pas Reform is uitgeroepen tot de Preventiemedewerker van het jaar. Synchron-Getriebemotor, Fabrikat Crouzet, Belastbarkeit am Getriebeausgang kg, Watt, 2Volt, UStd. Ersatzteil WQ Eier-Wende-Motor für automatische Brutmaschine WilTec Ersatzteil: Eier-Wende-Motor für automatische Brutmaschine .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts