donderdag 5 februari 2015

Duratech belgie

Ze zijn eenvoudig te installeren en werken tot een buitentemperatuur . Over de hoogte hiervan kunt u contact met ons opnemen (Ter indicatie: Verzending naar een adres binnen Nederland bedraagt gemiddeld euro, naar België gemiddeld euro). Uiteraard kunt u het ook altijd op afspraak bij ons ophalen te Oud-Gastel. Indien u meerdere warmtepompen van ons afneemt . Zwemmen van mei tot oktober?


Haal het meeste uit je zwembad met verwarmd water!

De warmte uit de buitenlucht wordt getransformeerd naar je zwembad. Duratech ECO-mono (kW) ACTIEPRIJS! Een zeer ecologische oplossing. Door het gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen zoals Titanium voor de warmtewisselaar, maakt dat de warmtepomp moeiteloos bestand is tegen de erosie van chloor en zout in het . Wil je langer en meer genieten van je zwembad? Kies dan voor een efficiënte en bij voorkeur ecologische warmtepomp!


Propulsion Systems bvba. BTW en gratis levering in België en Nederland .

België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste . Bent u geïnteresseerd in duratech ? Dat is het juiste adres! Op deze pagina kunt u websites met betrekking tot duratech vinden. DEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bank transfer . DURA mono, standaard KW GESCHIKT TOT M³, Toevoegen . De DURA warmtepomp dient verplicht buiten geïnstalleerd te worden en kan het zwembad verwarmen van mei tot oktober. De warmtepomp bevat eveneens een koelfunctie, het zwemwater kan dus ook afgekoeld worden met behulp van deze warmtepomp.


De warmtewisselaar is van titanium en is bestand tegen de erosie van zout en chloor in het water. De ECO warmtepompen zijn compact. Ze hebben een aanvriesbeveiliging. Koop of Verkoop warmtepomp op Marktplaats. Die zegt dat een kraan niet hoeft gesmoord te worden en dat dit een voorteken kan zijn dat er een lek is.


Er is iets mis met de pomp. Terug naar mijn verdeler met dit verhaal. Die doet dit af als onjuist en ik krijg de telefoon van de Belgische invoerder.

Land importeur of fabrikant, Nederlan België , Nederland. Aantal modellen, 2 6. Capaciteit in m tot m tot 1m tot 1m3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts