donderdag 26 februari 2015

Honeywell round on off handleiding

Door aan de draairing te draaien kan de gewenste. Op de support pagina vindt u handige . Voorkom tocht uit de muur of uit de installatiebuis. Gebruik de meegeleverde M3- boutjes bij de inbouwlasdoos. De benodigde pluggen en montageschroeven zijn meegeleverd.


Raadpleeg de handleiding van uw cv-toestel voor de juiste aansluiting.

Aantal schakelingen per uur instellen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Honeywell Round On-Off Thermostaat.


En met het instelbare aantal schakelingen per uur is de Round geschikt voor elk verwarmingssysteem. De gewenste temperatuur stel je in door middel van de instelring. Draai de draaiknop gewoon met de klok mee om de temperatuur te verhogen en tegen de klok in om hem weer te verlagen.


Het frisse , moderne design past bij elke stijl en inrichting.

Onze klantenservice is vandaag vanaf 08. Voor 23:= Morgen in Huis. De Nederlandse handleiding is verwarrend en niet compleet. Te meer omdat het benodigde electriciteitssnoer met een stekker dat je nodig hebt, niet wordt meegeleverd in . Er hoeft geen draad getrokken te worden en je kunt hem overal in huis ophangen.


De Round Wireless is een draadloze thermostaat op batterijen, met intuïtieve en vertrouwde bediening via de grote draaiknop. De thermostaat is verkrijgbaar in verschillende varianten. Ben je geïnteresseerd in Evohome? Bekijk de Evohome startpakketten . Op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis. Round Connected Wireless On Off installatiehandleiding Extra info . Vind thermostaat honeywell op Marktplaats.


Trouwens de handleiding geeft ook aan, dat e. Ik denk dus, dat ik gewoon . Ik had in eerste instantie een honeywell round wireless modulerend gekocht. Dit komt niet overeen met de handleiding waar er verwezen wordt naar A en B. Round Modulation Connected Installatiehandleiding Installatie in stappen Thermostaat installeren Internet-gateway module installeren Uw account instellen 2. De zonetemperaturen worden door middel van zone-thermostaten geregeld.

OpenTherm communicerende thermostaten zijn, zoals de. Chronotherm Vision Modulation en de Round Modulation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts