woensdag 18 februari 2015

Ezelmelk bestellen

De eerste ezelmelkerij in Nederland is een feit. Ezelinnenmelk staat al sinds mensenheugenis bekend om zijn positieve werking op het menselijke lichaam. Zo is ezelmelk zeer goed tegen allerlei allergieën, eczeem en is ezelmelk. Sinds de oudheid wordt ezelinnenmelk geprezen om haar weerstand versterkende en geneeskrachtige werking. Ezellinmelk Olijfolie zeep 100gr.


Natuurlijke olijfolie zeep met ezel melk.

Gebruik het als make-up remover. Ideaal voor anti aging behandeling. Volgens onderzoekers is ezelmelk een wondermiddel voor snel afvallen.


Een Pakket ingevroren Paardenmelk met zakjes (van 200ml per stuk) kunt u hier bestellen. Paarden- en ezelmelk zouden een goed alternatief kunnen zijn voor koemelk bij deze mensen, omdat het een lage kruisreactiviteit met koemelk laat zien. Klik hier als u op deze pagina bent gekomen via een zoekmachine. Met voor biologische ezelinnenmelk is deze gezichtscrème natuurlijk op smaak gebracht met groene thee en geschikt voor alle huidtypes, zelfs gevoelige.


Verwijdert dode huidcellen en onreinheden. Dankzij de betere doorbloeding van de huid wordt de zuurstofwisseling gestimuleerd en worden toxines afgedreven.

Wilt U een product bestellen ? De ezel melk voordelen zijn bekend sinds de oudheid. Naast het feit dat rijk is aan vitaminen, mineralen… het bevat veel Retinol “vitamine A”, die heeft een effect tenseur en Anti-veroudert erkend. Retinol helpt ook het herstel en genezing van de hui en de vervaardiging van collageen. Rauwe melk kopen kan gewoon bij de boer.


Wij hebben ongeveer adressen in Nederland voor je op een rijtje gezet. Ook voor rauwe geitenmelk! Cleopatra gebruikte het om erin te baden en prachtig blank te blijven.


Zuid-Amerikanen denken dat ze zo oud worden omdat ze Ezelmelk drinken. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. WAAROM EZELMELK COSMETICA? Hippocrates (4– 3V.CHR.), de vader van geneeskunde, was de eerste om van de geneeskrachtige deugden van ezels melk te schrijven. In Romaans tijdperk werd de ezelmelk gezien als een gemeenschappelijke remedie, Plinius schreef Ouder (– na Chr) . Zou het niet mooi zijn om te ontdekken waar je ezelmelk kan vinden voor een lage prijs?


In een paar seconden zul je uitvinden wat de beste site is om ezelmelk on-line aan te schaffen. Indien je besluit om een item op het web te kopen, wil je alert zijn op zwendelaars en je moet alleen de bekendste websites kiezen. Je krijgt er ook nog eens meer energie van en de smaak is veel beter dan van koemelk.


Duurste kaas gemaakt van Ezelinnenmelk.

De melk van een kudde van 100 . De rijke samenstelling van melk van de Asine met hoge niveaus van proteïnen, fosfolipide en Ceramiden maken het uitstekend geschikt voor anti-veroudert, en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts