dinsdag 17 februari 2015

Convector met ventilator

Ontluchting vul- en aftapmateriaal. Riolering en hemelwater. Beugels voor pijp, kanaal, dakgoot. Radiatorbeugels en -consoles. Luchtverwarmers en -gordijnen.


De convector ventilator zorgt er voor dat de lucht sneller vanaf de convector de ruimte in wordt geblazen.

Daardoor wordt de warme lucht veel gelijkmatiger in de kamer verdeeld. De kamer wordt dan twee keer zo snel warm, waardoor de verwarmingsinstallatie gerust een paar graden lager kan worden gezet. Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren. Superslanke en superkrachtig ventilatorconvector. Vrijstaande ventilatorconvector voor verwarming en koeling.


Doorgaans staan die in de verblijfsruimtes. Afhankelijk van de lengte van een radiator of convector. Ventilatorconvectoren kunt u gebruiken om elke ruimte apart te conditioneren.

Een prettige werk- of leefomgeving wordt voor een groot deel bepaald door de temperatuur in de ruimte. Dankzij de tangentiële ventilator produceren de convectoren zeer weinig geluid. Het Italiaanse design van de Convexia-lijn ademt een tijdloze elegantie die past in elk interieur en nooit verveelt. Deze convectoren zijn verkrijgbaar in breedtes en passen onder ieder raamtablet.


Een ventilo- convector is een verwarmingstoestel opgebouwd uit een waterbatterij, een luchtfilter en een ventilator. In tegenstelling tot een radiator, die enkel statisch werkt op basis van straling en convectie op hoge en medium watertemperatuur, kan een ventilo- convector beter en sneller verwarmen op basis van water op . De dynamische Convexia convectoren zorgen voor een aangenaam klimaatcomfort met watertemperaturen van max. Doordat de luchtsnelheid traploos geregeld wordt door een DC inverter ventilator , daalt het verbruik met meer dan de helft in vergelijking met een traditionele AC-motor. Ook in stand-by zijn Convexia . ClimateBooster ontwikkelt en produceert geruisloze radiatorventilatoren en convectorventilatoren, waarmee u het rendement van uw radiator of convector vergroot.


De ventilatoren verspreiden de warmte beter door uw kamer waardoor deze sneller en gelijkmatiger warm wordt. In combinatie met warmtepompen zijn ze uitermate geschikt om de gewenste ruimtetemperaturen ook in combinatie met lage-temperatuur-verwarmingssystemen te behalen. Bij gebruik van een warmtepomp kan een convector worden toegepast, maar deze is voorzien van een ventilator omdat de temperatuur van het water in de centrale verwarming laag is (ca. graden C, lagetemperatuurverwarming). De slimme convector ventilator. Verhoogt de warmte overdracht en daarmee de efficiëntie.


Bespaart tot energie en verhoogt het comfort. De watertemperatuur in onze vloerverwarming was toch te laag om de JAGA convectoren voldoende warmte te kunnen laten leveren. JAGA heeft daar een oplossing voor.

Er wordt per sectie van de convector een setje van drie kleine computer-fannetjes aangebracht. Ik vond dit echter een verschrikkelijk dure oplossing. Geoptimaliseerde comfortkoeling. Als de ventilatorconvector het gewenste instelpunt bereikt heeft, zal de ventilator met een. Oftewel, lage temperatuur cv betekent tot keer zoveel oppervlak nodig (afhankelijk van cv temp).


In dit geval dus meer convectoren in dezelfde of hogere omkasting. Of DBE ventilatoren en convectie forceren. The smart radiator ventilator. Dikwijls wordt in het spraakgebruik radiator gezegd als hij werkt door natuurlijke convectie en convector als hij werkt door gedwongen convectie, dus door met een ventilator koude lucht aan te zuigen en warme lucht uit te blazen. Gedwongen convectie werkt efficiënter dan natuurlijke convectie, maar vereist wel een . Hoogte: 15cm en breedte: 18cm.


Ook geschikt in combinatie met een warmtepomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts