vrijdag 13 februari 2015

Stroomstoring almere

Jaagmeent heeft ook stroomstoring. Maar nog niks over storing bekend. Stroomstoring Almere -Haven. Het hele huis heeft geen stroom. Actuele storingen en problemen bij Nuon.

Wij laten zien wat er fout gaat. Een monteur is onderweg. Door een storing is zondagavond een groot deel van Parkwijk zonder stroom komen te zitten. De storing ontstond rond 20:uur.


Het gaat om een gebied in Parkwijk Noord. Onder andere de Boomgaardweg, de Haagbeukweg en de Watercipresstraat zijn getroffen. Ook de ambulancepost aan de . In verschillende delen van Almere Stad is zondagavond de stroom uitgevallen.

Naar verwachting is de stroomstoring rond 23. De stroomstoring in Almere is voorbij. Daar vallen onder meer Filmwijk, Waterwijk, Staatsliedenwijk en de bedrijventerreinen Markerkant en Randstad onder.


ALMERE - De grootschalige stroomstoring die Almere vrijdagochtend trof, is opgelost. Almere Haven zaten vrijdagmiddag zonder stroom. Er zaten in totaal meer dan 10. Weet u niet hoe u moet handelen bij een stroomstoring ? Vraag naar meer informatie bij een gasbedrijf in Almere.


Beheert het energienetwerk. Deel persoonlijke info alleen via direct messages. Houdt u rekening met een extra reistijd van - min. Prognose: de verstoring duurt nog tot 2:uur. Liander verwacht dat de storing om 17.


Houdt u rekening met een extra reistijd . Oostvaarders rijden geen treinen door een stroomstoring. Alleen Stadsverwarming heeft langer nodig, wordt hard aan gewerkt maar eindtijd nog onbekend.

Voor al uw storingen heeft Nuon een oplossing. Wat gebeurde er vandaag in Almere ? Op die vraag krijg je van ons een antwoord. De dag begon met het nieuws over een woningoverval in de Siennastraat in de Regenboogbuurt.


Daarbij raakte een bewoner gewond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts