donderdag 19 februari 2015

Schouw stylen

Het stylen van de schouw kan een lastig klusje zijn. Vaak staat de schouw op een prominente plek in de kamer. Maar wat zet je er dan op? Er is veel vraag naar de aankleding van de schouw. Heb je meer een brocante interieur of hou je meer van landelijk wonen dan is de schouw een uitgesproken plek voor een prachtige krans.


Meer over open haarden en het stylen van je schouw.

Twijfelt u over uw inrichting, wilt u uw woning verbouwen en vraagt u zich af welke haard of schouw het beste bij uw interieur past? Met drie verschillende voorbeelden laat Nico Tijsen, creative director van Rivièra Maison, dit zien. Door het zwarte krukje naast de schouw vormt de styling een eenheid.


De planten maken de styling in het geheel af en staat stoer en hip. STYLINGTIP: Ook in de slaapkamer heeft Marrit dezelfde style door gevoerd. Ergastus wierd uit Tarslen, Voor Artaxerxes, . Die hem ten eersten van een stylen toren af, Van boven neder stiet.


De schouw in een zithoek is een verzamelplek worden van mooie voorwerpen. Hierbij word ik vaak gevraagd om naast het geven van interieuradvies, kleuradvies en styling op maat ook mee te denken over de keuze van o.

Omdat ik binnenkort mee mag denken om een originele jaren . Herfst is volop aan de gang en dat vinden wij fijn! Want nu de zomer definitief voorbij is willen we niks liever dan rondstruinen in de herfstzon om vervolgens bij een open haard neer te strijken. Ergens in een cafeetje of thuis als je er een – lucky you – hebt!


Zo zorg je ervoor dat de schouw er ook een beetje knap uitziet. Ik was zo tevreden over de nieuwe look dat ik losging met de styling. Collectie: Schouwen - Zandstenen en marmeren schouwen. Verzameld door StylingMatching op Welke.


Iedere week geven wij antwoord op al jouw huis, tuin- en keukenvragen. Heb je geen idee hoe je je dressoir moet stylen ? Deze keer: de schouw van Adele. Ik heb een huurhuis met een gigantische. Wat hadden wij graag een schouw in huis gewild.


Een klassieke marmeren schouw met daarop de mooiste gouden kandelaars en fotolijstjes. Je begrijpt vast dat we al precies weten hoe we het zouden stylen. Helaas wonen wij niet in een oude woning dat gezegend is met een originele schouw. Bent u benieuwd hoe een ronde of ovale spiegel boven uw open haar schouw of schoorsteenmantel zal staan?


In welk interieur past een ronde of ovale spiegel.

Eigenlijk is er vanwege de enorme keuze in stylen spiegels voor elk interieur een ronde of ovale spiegel. Helemaal terug van weg geweest is de kerstkrans: maak of koop een krans voor op de voordeur, op de schouw of aan de muur. Puur natuur met besjes en takjes zijn ze al mooi. Je kunt een krans ook als kerstdecoratie versieren met lint, ballen of sterren. TIP: kies vooraf een paar kleuren en herhaal dit in . Fleur is niet bang om de mouwen op te stropen en zelf een . In de eetkamer zit nog wel de stenen rand van de schouw waardoor je deze plek nog we mooi kan stylen.


Toen we het huis kochten, schafte ik bij Loodseen mooie witte hertenkop aan die ik boven de schouw hing. Zo krijg je toch de illusie van een openhaard. Een jaar lang heeft in deze hoek de box van . Schmidt Schoorsteenwerken levert standaard en op maat gemaakte schouwen in vele vormen en maten.


Een perfecte schouw is dé manier om uw openhaard precies naar uw persoonlijke wens te stylen. Omdat u bij ons schouwen op maat kunt bestellen, heeft u straks een unieke schouw in uw woonkamer staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts