dinsdag 3 februari 2015

Mazoutexpert

De consument is op zoek voor zijn verwarmingingsinstallatie naar een bekwame en ervaren verwarmingstechnicus. De verwarmingstechnicus, op zijn beurt, is op zoek naar ondersteuning vanuit de mazoutsector. Het MazoutExpert label komt tegemoet aan beide noden en is een ernstig, eenvoudig en gratis concept!


Wie lid wil worden, moet aan twee voorwaarden voldoen. Op dit moment verwarmt één op drie Belgen (miljoen gezinnen) zijn woning met stookolie.

Het informatieplatform Informazout raadt voor de plaatsing en onderhoud van deze mazoutinstallaties aan een beroep te doen op een installateur met het MazoutExpert -label. Deze kwaliteitsgarantie bestaat dit jaar tien jaar en . Een kwalitatieve installatie vereist een kwalitatief vakman. De MazoutExperts zijn ervaren stookoliekenners waarbij twee specialisaties gelden: de tank de.


Wanneer een van uw klanten u vraagt of u een goede installateur kent, aarzelt u geen seconde om hem het adres van een vakman door te geven waarin u een totaal vertrouwen stelt ? Mazout genegen is, altijd goede raad geeft en die perfect alle aspecten van zijn beroep beheerst ? Behalve MazoutExperts , kunnen voortaan Optitank-erkende vaklui instaan voor de plaatsing en de aansluiting van het stookoliereservoir. Mazoutexpert , het kwaliteitslabel dat garant staat voor een mazoutvakman.

Zij staan in voor een optimaal onderhoud en de . Onze erkende, vakbekwame technici behartigen uw project met zorg. U ontvangt de wettelijk verplichte attesten en certificaten na uitvoering van de werken. Het label MazoutExpert viert zijn tiende verjaardag. De winter, het verwarmingsseizoen bij uitstek, brengt traditioneel zorgen om de verwarmingsinstallatie met zich mee.


Tegenwoordig verwarmt één Belg op drie met stookolie (miljoen huishoudens). Pompage de mazout, démontage et enlèvement de réservoirs et systèmes de chauffage au mazout. In de drie gewesten moeten de . Alleen staan er dikwijls budgettaire of praktische beperkingen in de weg om ook effectief duurzamer te gaan verwarmen. Met het MazoutExpert -label maakt Informazout je het bijzonder gemakkelijk. Zo heb je bijkomende garanties.


Als mazout installateur zijn wij gespecialiseerd in Optimaz ketels, het kwaliteitslabel voor hoogrendementsketels waarmee u tot kunt besparen op uw energiefactuur. Mazout is een voordelige brandstof en in combinatie met een Optimaz of Optimaz-elite ketel bespaart u al snel . Verwarmt u uw woning met een centrale verwarming of kachel op stookolie? Bent u op zoek naar een nieuwe installatie? Heeft u vragen over premies?


U kan voor informatie rond mazoutverwarming bij ons terecht!

Hier vindt u alle mazout-info!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts