vrijdag 20 februari 2015

Gertrude jekyll vinca minor

Wie een kleine tuin heeft en een keuze moet maken voor een bodembedekkende plant, kan beter voor maagdenpalm kiezen dan voor een klimopsoort (Hedera). Hij is ook niet zo agressief met in groeien voor struik. Bekende groenblijvende bodembedekker voor halfschaduw tot schaduw. Witte bloemen, zeer rijkbloeiend.


De bloeiperiode breekt aan in de maanden april en mei, waarbij zich kleine witte bloempjes ontwikkelen. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België.

De aanbieding omvat: - Set van planten - in pot (liter - P9) - Levertermijn: week De foto toont een volwassen plant en is louter illustratief. De hoofdbloei ligt in april . Deze Apocynaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer centimeter. De Kleine maagdenpalm is wintergroen. Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres voor o. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Bovendien zijn de bladeren wat lichter van kleur en dat kan op een donkere standplaats een voordeel zijn. De gemiddelde hoogte is cm. Vinca minor gertrude jekyll kopen.

Gebruikt als bodembedekker, groenblijvend. De bladeren zijn klein, donkergroen, langwerpig en leerachtig van structuur. Deze vinca bloeit in het voorjaar met mooie witte bloemen.


Daarbij is het wel zo dat zij minder bloeit op een standplaats met veel schaduw. Het is een plant die het goed doet in de schaduw en de halfschaduw. Levering gemiddeld binnen dagen. De planten staan er momenteel prachtig bij. Abbing: tuinaanleg, tuinonderhoutuinrenovatie,tuinplanten online.


It is the most floriferous V. Bestel vele soorten Planten met korting tot ! Vandaag besteld is morgen al in huis! De vinca is een bodembedekker die het onkruid goed kan onderdrukken, dit komt omdat de maagdenpalm zich met. Met fijn witte bloemen is het een lust voor het oog en staat het in elke tuin. Niet gevonden wat u zoekt?


Heeft u in onze plantengids niet kunnen vinden wat u zoekt? Mogelijk is het betreffende artikel toch leverbaar. In bestellijst kunt u het gewenste . Aanbiedingsprijs: € 00.


Buy vinca minor gertrude jekyll : Delivery by Crocus.

Deze groenblijvende bodembedekker is uitermate geschikt als onderbeplanting. Je plant hem best aan op . Evergreen groundcover with pure white flowers. The pure white flowers on this low growing evergreen light up a shady spot, although the plant is perfectly happy in sunshine as well. Deep green leaves hug the ground on creeping stems eventually making a carpet of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts