donderdag 19 februari 2015

Ventilatielat plaatsen

Dus het is beter om een neuslat ventilerend te plaatsen dan een ventilatielat , dit voor het behoud van je . Hier een voorbeeld met platte opdeklatten tbv. Lange tijd was het de ventilerende onderlat maar nu wordt het de neuslat. Geventileerde glaslatten hebben ventilatiesleuven aan de onderzijde.


Hierdoor kan het onderliggende hout ventileren.

Toepassing is dan ook op onderdorpels van kozijnen. U moet ook op de horizontale roede een ventilatielat plaatsen of een neuslat deze zet u op zwarte stelblokjes. Een neuslat voorkomt tevens dat lekwater over de onderste ruiten gaat lopen. Montage van glas - GlasStore. Glaslatten geventileerd of niet?


Maak van tevoren de glaslatten pasklaar. De glaslatten moeten in de . Bent u op zoek naar een ventilatielat om glas te plaatsen in uw kozijnen?

Via onze webshop kunt u een ventilatielat eenvoudig en veilig bestellen. Wanneer u vragen heeft over het type ventilatielat u moet . Ventilatielat raam vanwege houtrot vervangen. Type klus: Houten kozijnen plaatsen of vervangen. Soort werkzaamheden: Repareren. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Kozijn aanpassen naar situatie op tekening. Vuren ventilatie lat verduurzaamd 21x45mm x 360cm, bestel uw Vuren ventilatie lat verduurzaamd 21x45mm x 360cm eenvoudig bij Bakker de Houthandel. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Vuren ventilatielat Tanalith KOMO Geimpregneerd FSC Mix Credit geschaafd druk geimpregneerd voor gebruik in buiten- en tuintoepassingen. Door toepassen van vuren ventilatie latten ontstaat er een goede ventilatie achter de gevelbetimmering. Bij achterstallig onderhoud kunnen de kit voegen losraken waardoor regenwater in de sponning kan komen.


Dit regenwater wordt via de ventilatie openingen in de onderlat afgevoerd. De ventilatielat kan uitgevoerd zijn in hout met uitgefreesde sleuven of uit een blank geanodiseerd aluminium profiel. Dit zijn normen ( eisen ) waarin precies omschreven wordt hoe dubbele beglazing geplaatst moet worden.

Belangrijkste is dat de isolerende beglazing NERGENS in contact mag staan met het hout van het kozijn en . Dat betekent dat u in onze webshop alle producten voor het plaatsen van glas vindt, behalve glas. Naast glasprofielen, kunt u bij ons ook terecht voor kitten, glasband en alle andere benodigdheden voor het plaatsen van glas. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlange ervaring in de beglazingswereld waardoor ze . Tussen de buiten en binnenmuur is een spouwlat gemonteerd. Op de spouwlat bevestig je de kozijnen.


Door gebruik te maken van afstandsbouten schroef je deze vast. Deze schroeven worden verzonken geplaatst, waardoor deze bevestiging na het plaatsen van het glas niet meer zichtbaar is. Na het plaatsen van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts