dinsdag 24 februari 2015

Remeha avanta e5 reset

Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer. Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv-ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt. Resetten helpt niet, stekker eruit en erin ook niet.


Wat ik in jou geval zou doen is even de ontstekingspen eruithalen en deze even schoonmaken met een schuurpapiertje. Remeha Avanta foutcode E deel 5: oplossing!

Ekrijgt moet je eerst alles ondt luchetn en als de code Eterug komt kijk dan ff hoe de rookgas pijp loopt het kondens water moet wel terug komen naar de ketel en kijk ook aan het eind van de pijp of er niks in de weg staat dat hij vrije door gang heb kijk . Er zijn al meerdere keren monteurs. Na het resetten doet hij het wel weer. Nu krijg ik enorm vaak een Estoring. Na een reset werkt de ketel wel weer. Foutmelding: EMeer dan maal uitgaan van de vlam.


Type klus: CV-ketel installeren of vervangen.

Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Wie weet wat deze storing inhoud? De Avanta is een HR gaswandketel bestemd voor centrale verwarming en productie. Het display heeft twee posities en geeft informatie over de bedrijfssituatie van de ketel en eventuele storingen. R) button for seconds.


Consumentenbond) Helaas heb ik de blunder gemaakt om deze door een de verkoper aanbevolen monteur na de tijd te laten installeren. Al na een paar weken weigerde de ketel dienst met een foutmelding E. Geen warm water, verwarming als gevolg. AM - replies retweets likes. Complete onderhoudsset met ionisatie pen en de beruchte branderpakking(om de beruchte Estoringen te voorkomen)kost euro met een zeer duidelijke beschrijving hoe je onderhoud moet plegen. Het resetten van het apparaat verhielp het probleem voor even, totdat de E4-storingscode optrad en we helemaal geen warm water meer hadden.


Uitsluitend positieve ervaringen gelezen over Keteldienst, dus . When the boiler is reset it works as normal. I usually have to reset the boiler when the heating is turned on. I travel a lot in northern Europe and see these.

Veillplumb : Although I am not a UK heating expert i will . Overigens is er volgens mij een truuk om de ketel toch aan het branden te krijgen : Na reset een. Als de cv ketel na het . Installatie- en Servicehandleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts