vrijdag 13 februari 2015

Frio koeltas expeditie

Tas om insuline op temperatuur te houden, beneden 30° C. Houdt circa uur zijn temperatuur bij een buitentemperatuur van 38°C. Er is geen ijs, koelelement of elektriciteit nodig. De tas wordt geactiveerd door onderdompeling in . Geen ijs, koelelement of . Frio koeltas VÍVA passion pink (x cm).

Op voorraad - snelle levering. Het heeft een rits voor het openen en sluiten. De binnenzijde heeft één… € 2 50. Expeditie insuline koeltas Frio. De FRIO wordt geactiveerd door onderdompeling in het water.


Op deze manier zwellen de kristallen in de wand op tot een gel. Vervolgens kunnen maar liefst . FRIO biedt een effectieve en goedkope oplossing aan voor het probleem om insuline op een veilige temperatuur te houden, zonder het gebruik van een koelkast of koelelementen.

Insuline mag nooit boven de 30°C uitkomen. Het is daarom van belang om uw insuline gekoeld mee te nemen. Deze speciale koeltas van Frio is heel uniek, want deze werkt zonder koelelement.


U hoeft alleen maar wat water te . Houdt insuline dagenlang op een veilige temperatuur. Heeft geen koelelement of elektriciteit nodig. Heeft alleen water nodig om te aktiveren. Is keer op keer te gebruiken. De FRIO Tas biedt de oplossing om insuline veilig te houden in variërende omgevingstemperaturen.


Dit model is geschikt voor pennen OF pennen PLUS vele navullingen OF uw combinatie. De Binnen tas heeft kristallen in de wand. Deze Binnen tas wordt minuten in het water gelegd en de kristallen zwellen op tot een gel. De FRIO Tas is getest in Groot Britannie door de British Medical Devices Unit en wordt aanbevolen door de British Diabetic Association.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor koeltassen aanbied. De Vos HealthShop is een online specialist in alle medische hulpmiddelen, waaronder thuiszorgartikelen, revalidatieartikelen en zwangerschapsartikelen. Ik heb ook een rood Frio tas expeditie model (de grootste) besteld en geprobeerd , maar ik krijg het niet koel!


Ik heb het volgends de instructies in koud water laten zwellen, kon ik alleen een prikpen in.

Maar ik heb een platte koelkast thermometer erin gedaan en hij leest nog steeds graden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts