vrijdag 27 februari 2015

Vuurjong en watermijsje 1

Ze kan de rode diamantjes wel aanraken, maar niet pakken. Probeer het op Speeleiland. Heb jij genoeg skills om met twee poppetjes tegelijk te spelen? Of heb je een keer zin om met je vriendinnetje of vriendje samen een spelletje te spelen?


Vuur en water gaan best samen als ze samen een eeuwenoude tempel gaan doorzoeken. Water en vuur gaan best samen.

Klik hier om het spel te spelen. De leukste spelletjes website heeft nog veel meer spellen voor jou in petto! Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de Oerwoudtempel! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen.


In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene diamant. Je moet samenwerken om het einde van het level te halen. Pas op, water en vuur gaan niet samen!

Plugins voor spel Adobe Shockwave Player . Vuurjongen en watermeisje : de woudtempel-Doel van het spel. Ze moeten alleen wel oppassen voor alle . Hij moet alle rode diamantjes zien te pakken. Dit is een bijzonder avontuur. Je bestuurt vuurjongen en watermeisje (als je wilt tegelijkertijd!) door een oude tempel heen. Beide figuren kunnen speciale dingen.


Besturing: pijltjestoetsen (vuurjongen) en a,s,w . Hen helpen ontsnappen aan de tempel, het vinden van een uitweg. U kunt alleen spelen, maar het is makkelijker met een vriend. Over Fireboy en watermeisje : Zoals vermeld in het spel naam, . There are games related to vuurjongen en watermeisje at CarGames.


Enjoy playing vuurjongen en watermeisje games online for free! WASD beweegt watermeisje en met de pijltjes toetsen vuurjongen zorg dat ze bij de uitgang komen. Deze site is gratis gemaakt met Webklik. Nieuwe levels en puzzels te voltooien, knoppen en hendels te. Fireboy and watergirl - the light temple is totally free and requires no registration!


The game that started the series!

Enter the enigmatic forest temple and battle its secrets and puzzles with your abilities. Vic de Vitaminevreter (Spelletje). Indiana Jones (Spelletje). Videobanden Zoeken (Spelletje).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts