donderdag 12 februari 2015

Stère hout kopen

Vandaag bestel morgen geleverd op werkdag naar keuze! Zo kunt u de soort brandhout kopen die u wenst in de hoeveelheid die u nodig heeft. ALS EEN STERE HOUT SAMENGESTELD IS UIT BLOKKEN VAN METER LENGTE ( METERHOUT ). HERZAAGD WORDT TOT KORTERE BLOKKEN,ZAL MEN EEN KLEINER VOLULE KRIJGEN,.


WANT KLEINERE BLOKKEN HOUT STAPELEN NAMELIJK DICHTER.

VOLUME INGENOMEN DOOR EEN STERE HOUT. Vermeld in uw bericht het gewenste aantal stère meters, het houtsoort en afleveradres(sen). Openhaardhout, Boomstam, Eik, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Te koop eiken hout op stam euro per kub partijtje van ongeveer kub vaste prijs 1euro.


Stères worden gebruikt door inkopers van stammen haardhout. We kunnen echter niet spreken over 1m³ hout , want dan zou er geen lucht tussen mogen zitten, terwijl dat wel zo is met gestapeld hout. Om dus duidelijk te maken dat de kubieke meter niet enkel uit hout bestaat, spreken we over een stère.


Een stère hout neemt het volume in van 1m³.

Een kuub haardhout kopen bij Haardhoutcompany. Sommige haardhout leveranciers werken met een hoeveelheid in stere omdat het rondhout vaak in steres wordt geleverd. Echter dit is eigenlijk . De Brugse Brandhout Centrale levert houtblokken voor open haard of houtkachel per stère. Thuislevering of afhaling na afspraak.


Houtblokken zijn ecologische brandstof en geven een gezellige warmte. Wij leveren telkens stères hout , maar veel mensen kennen het verschil niet tussen een stère hout en een m³ hout. Terecht trouwens, want het verschil is erg klein.


Een m³ hout is erg simpel: het is een kubieke meter gestapeld met hout. Elke gaatje wordt opgevuld met een blokje hout. STUNTPRIJS BRANDHOUT EIK EN BEUK OP METER GEZAAGD EN NIET GEKLOVEN.


Droog brandhout van populieren op 33cm gezaagd en gekliefd. Gratis levering vanaf sterre en binnen de km. Direkt brandbaar en leverbaar. De blokken brandhout worden opgeslagen in hokken met een open structuur waarin het hout goed aan de lucht kan drogen. Hard hout (eik, beuk, acacia, fruitbomenhout ) à € per stère.


Essenhout à € per stère.

Kan ik ook stammen kopen ? U kunt hout op stam afnemen per stere. Een stere is een omgerekende kuub aan boomstammen. U moet dit hout dus nog zelf zagen en kloven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts