vrijdag 6 februari 2015

Kal fire dealers nederland

Gashaarden en houthaarden van Kalfire zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de dealers uit ons zorgvuldig opgebouwde. Een Kalfire -haard is het resultaat van streven naar perfectie. Wij volgen niet de laatste woontrends. Haarden van Kalfire zijn leverbaar in vijf modellen: fronthaar hoekhaar . In het Kalfire Experience Center kunt u inspiratie opdoen en vrijwel het gehele assortiment gas- en houthaarden in diverse opstellingen bekijken.


Wilt u een nieuwe gashaard met enorm realistisch vuurbeeld?

Kom gerust langs in onze showroom en laat u adviseren over de Kal - fire haarden. Bekijk alle Kalfire haarden. Vele brandend in showroom. Installatie en service in heel Nederland.


U ontvangt altijd de beste prijs! De Heide Smid is officiële dealer van Kalfire gaskachels en houtkachels. Woont u in Limburg en wilt u een haard of kachel kopen van Kalfire , DRU, Lotus, Stûv of Tulp?


DRU is een van de oudste industriële bedrijven in Nederland en uitgegroeid tot een toonaangevende Europese producent van hoogwaardige houthaarden, houtkachels, gashaarden en gaskachels. Openhaardencentrum Deurne is dealer van een groot scala aan merken.

Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Bent u op zoek naar een gashaar houthaard of open haard bij Kal - fire vindt u een ruim assortiment haarden met prachtig design en hoog rendement. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Veel Kalfire gaskachels en gashaarden zijn te bewonderen.


Bel met onze verkooppunten of uw type Kalfire gaskachel of gashaard er ook nog staat of dat dit type Kalfire gaskachel of gashaard zelfs brandend is . Er bestaan diverse soorten Kal - Fire haarden en kachels, waaronder houthaarden en gashaarden (open en gesloten). Mocht u een Kal - Fire haard in huis halen, dan. U ziet dit niet alleen terug in de kwaliteitsproducten, maar ook in de opleiding en ondersteuning van Kal - Fire dealers. Kernwoorden die het merk Kal - Fire.


Kalfire levert gashaarden in diverse formaten en uitvoeringen. Samen met uw Kalfire - dealer geeft u er vervolgens uw persoonlijke touch aan. Op basis van uw smaak en specifieke voorkeuren, doorloopt u de keuzemogelijkheden wat betreft kaders, achterwanden, type branders, haardvullingen en meer.


Wij geven vakkundig advies en verzorgen de complete montage en installatie. In onze sfeervolle showroom staan exclusieve gas- en houtgestookte haarden en kachels. Er zijn vele manieren om de haard een mooie, originele plek in uw interieur te geven.


Een haard kan bijvoorbeeld ingebouwd worden in wand met kasten, eventueel gecombineerd met het multi-mediasysteem maar een haard kan ook een originele prominente plaats centraal in het interieur krijgen. Het bedrijf is flink gegroeid en Kal - fire is inmiddels een toonaangevende speler in de haardenbranche. Kal - fire ontwerpt, ontwikkelt en produceert haarden, kachels en aanverwante producten voor haar klanten in het binnen- en buitenland. Via ons dealer en importeurs netwerk kunt u onze producten in de meeste .

Met onze uitzonderlijke haarden werden we in Nederland marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Maar ook in landen elders op de wereld herkent en geniet men van de kwaliteit van Kal - fire haarden. Dit magazine geeft u heel veel informatie over de Fairo. Wie nóg meer wil weten verwijzen we graag.


Customer Support Medewerker Duitstalig. Het dealernetwerk in diverse Europese landen wordt door de verkoop buitendienst vertegenwoordigd. Goedkoopste Ruby Fires dealer van NL - Sfeerhaarden.


Grootste woonwinkel van nederland ! Veilig betalen - jaar garantie - cbw erkend - webshop keurmerk - bezorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts