vrijdag 13 februari 2015

Intergas coevorden directeur

Wij willen als bedrijf transparantie uitstralen, dan is dit dé manier . Peter Cool in een interview met Cobouw. Intergas produceert nu ruim 1. Het verhaal van Calimero tot marktleider in verwarmingstoestellen in Nederland. Coevorden heeft niets van een traditioneel me-.


Test welke CV ketel bij u past en vul de ketelkiezer in op onze website!

Eigenlijk wilden we ons . Je moet gewoon mooie dingen willen maken en dat laten zien. De uitbreiding van het bedrijf is hiervoor bedoeld. Bij de bouw van ons huidige pand hebben we dat ervaren en . De gasgestookte cv-ketel kan nog lang niet worden afgeschaft. Hij heeft ons rondgeleid door dit werkelijk prachtige bedrijf dat verwarmingsketels vervaardigt.


Het is een bedrijf waar de nieuwste technieken worden toegepast en constant . Het complex is ongeveer 40. Er zijn circa 1medewerkers werkzaam bij de onderneming.

Hiervoor gaat het bedrijf een uitbreiding realiseren naast het bestaande bedrijf. De staalconstructie wordt gepoedercoat. Functie: Technisch directeur. Producent van CV-ketels en thermostaten.


Klik hier om terug te gaan . Je rapporteert rechtstreeks aan de Commerciële Directeur. Als Commercieel Analist heb je een cruciale en strategische functie. Pact: Arbeidsmarkt over de grens! Talkronde – Grensoverschrijdend opleiden. Service en technische ondersteuning.


Voorheen oprichter en directeur van Multimove webworks: bureau voor creatieve en effectieve internet oplossingen. Wanneer je als bedrijf vooruitstrevend bent in je producten en dienstverlening, dan dient het bedrijfspand dezelfde vooruitstrevende uitstraling te bezitten. En dus uit de fabriek waarvan híj directeur is. Beukeveld onteigenen door deze onteigeningsprocedure rond de kavel 6op te starten. Kuipers, commercieel directeur van mFLOR, Edo Rem, Marketing.


Manager bij Forbo Flooring en. René Koeken en Verkoopdirecteur. Richard Lensen vertellen over de prettige samenwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts