zondag 8 februari 2015

Glazen kap olielamp

Kan gewoon met stekker in het stopcontact. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Voet is van porselein en de kap is van glas. Doe een mooi bod en wie weet.


De in deze rubriek gebruikte afmetingen zijn allen buitenmaten van het glas.

Artikelen tot van 1in totaal. Tonen als: Foto-tabel Lijst. Doorsnede onder - 28cm. Op zoek naar olielampen , stormlantaarns of authentieke messing lampen?


De olielampen en lantaarns van Andries de Jong zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Een aantal dienen bevestigd te worden aan de muur of te worden opgehangen aan het plafond. Ook draagbare petroleumlampen behoren tot het . Elektrische olielamp met witte glazen kap.

De lamp ziet er nog goed uit. In deze rubriek vindt u glazen kappen terug voor lampen. De rubriek is opgedeeld in twee categoriën, de eerste rubriek is met glazenkappen voor lampen met een kleine (e-14) fitting en de tweede rubriek is voor lampen met een grote (e-27) fitting. De kappen zijn bij ons op voorraad dus eventueel snel te versturen of bij . Fittingopening binnenmaat (cm):, binnenafmeting hals: 4. Hoogte Lampenkapje (cm):, 18. Diameter Lampenkapje (cm):, 20.


Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z, Productnaavan Z naar A, Op voorraa Referentie: Laagste eerst, Referentie: Hoogste eerst. Olielamp met twee zijbeugels en grote blauwe glazen kap , Frowo No. De oudste lampen waren de olielampen uit het oude Griekenland en Rome, die werden gevoed met olijfolie. Hierdoor kan bij de opmerking als de bureaulamp is stuk, sprake zijn van een aantal oorzaken: de glazen kap is gebroken, de gloeilamp is stuk, of er zit er een onderbreking in het snoer.


Als u op zoek bent naar een los glas voor uw olielamp of andere oude lamp, een losse kap voor uw oude olielamp of een leuke oudelampenkap, dan kunt u. IJzeren oliestudeerlamp, waarbij het oliereservoir zich terzijde van de brander bevindt. Het lampenglas en de glazen kap , alsmede de steunen voor deze kap , ontbreken. Op de draaiknop van het lont staat.


Wandolielamp met witte glazen kap en brandstofhouder, glazenkralen en walmdekseltje van wit.

Olielamp Geelkoperen olielamp op hoge voet met donkergroene glazen kap. Gekleurde hanglamp zonder kap. Hanglamp met contragewicht in hoogte verstelbaar, (zonder kap ). Zijn alle in een goede en werkende conditie, grote fitting (E27). De Laatste Nieuwsbrief Aan-Afmelden.


Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal. Bestellingen worden met Track and Trace verzorgd door Post. Vorige Messing Olielamp Met Glazen Kap. Lampje electrisch maar gelijkend op een olielampje. Stalen voet en bewerkte glazen kap.


Porseleinen lampenvoet ( kap ontbreekt). Een groot deel van het assortiment bestaat uit hangende en staande olielampen , wij beschikken tevens over een grote hoeveelheid onderdelen om de karakteristieke lampen te kunnen repareren, zoals bijvoorbeel witte glazen kappen in vele maten en modellen, meer dan veertig soorten en maten lampenglazen , . Deze stijlvolle olielamp werd door de Deense designer Erik Magnussen ontworpen u. Een geëlektrificeerde melkglazen olielamp , Holland 19e eeuw, met stoffen kap voorzien van Franse modeprentjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts