woensdag 18 februari 2015

Hoofdstuk 12 car uwo

Door te klikken op een van de aangegeven CAR - UWO - hoofdstukken in het linker navigatiedeel krijgt u de tekst van het desbetreffende hoofdstuk te zien in het rechter tekstdeel. Wilt u niet het hele hoofdstuk zien maar alleen een specifiek artikel van een hoofdstuk ? Klik dan in het linker navigatiedeel het icoontje voor het . Op landelijke niveau vindt het overleg plaats in het Landelijk Overleg . De kosten van deze opleiding komen voor rekening van de werkgever.

Overleg met organisaties van overheidspersoneel. Op grond van de Ambtenarenwet dient er overleg te worden gevoerd met de organisaties van. De gehele toelichting lezen? Om deze tekst in zijn geheel te lezen dient u zich eerst te registeren als klant.


De reden dat de overige gronden in artikel 2:4: eerste li onder c, in het aanstellingsbesluit genoemd moeten worden is dat voor deze categorie medewerkers bepaalde artikelen en hoofdstukken van de CAR niet van toepassing zijn. Hoofdstuk : OVERLEG MET ORGANISATIES VAN OVERHEIDSPERSO. Het aanstellen op deze gronden heeft dus gevolgen voor . LOGA overeengekomen wijzigingen in de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling (CAR) en de Uitwerkingsovereenkomst (UWO) ongewijzigd over te nemen;.

Gemeentewet, artikel 1van de Ambtenarenwet en op hoofdstuk CAR-UWO ;. Dit is de Regelingenbank van de gemeente Stadskanaal. Op deze website staan alle regelingen van de gemeente Stadskanaal. Salaris en vergoedingsregelingen. Verstrekken voorschot op salaris hoofdstuk 3. Toelage onregelmatige dienst. Buitendagvenstertoelage.


Artikel 3: car - uwo. Uitkeringsregeling ontslag. Overgangs- en slotbepaling CAR. UWO van toepassing, met uitzondering van de hoofdstukken.


Indien in een kalenderjaar het wettelijk verlof geheel of gedeeltelijk niet is opgenomen, vervalt dit verlof maanden na het einde van dat kalenderjaar, tenzij de . De ambtenaar heeft bij voortduring van deze ongeschiktheid na maanden gedurende de dertiende tot en met de vierentwintigste maand recht op doorbetaling van van . De uitkering bedraagt één jaarsalaris, vermeerderd met de vakantietoelage en de toegekende salaristoelagen, berekend over de kalendermaanden . Doorgaans is dan sprake van het georganiseerd overleg. Een wijziging in de rechtstoestand vindt niet plaats nadat hierover . Zie bijvoorbeeld hoofdstuk XI ARAR en hoofdstuk CAR uwo.

Verder zal de hele CAR - UWO nog moeten worden doorgenomen en aangepast op verwijzingen naar bepalingen in dit hoofdstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts