maandag 2 februari 2015

De groot kachels openingstijden

DINSDAG DECEMBER ZIJN WIJ GESLOTEN. OPENINGSTIJDEN : Maandag: GESLOTEN. Verkoop en advies met betrekking tot houtkachels , houthaarden, gashaarden en schouwen. Bekijk onze website of kom langs in onze showroom!


Openingstijden Groot Kachels Schouwen De Bulkseweg in Kerkdriel, alle Groot Kachels Schouwen De openingstijden en koopavonden in Kerkdriel. Wij zijn dealer van onder andere DRU haarden, Kal-fire haarden, Faber haarden, Dovre houtkachels, Bellfires, Barbas, Skantherm en Wanders.

Laat u verrassen in onze. Hiervoor gebruiken wij de. De winkel is vermeldt in categorie Kachels. De Groot Kachels Kerkdriel. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Groot Kachels Schouwen De in Kerkdriel vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Hebt u al een keuze kunnen maken tussen een kachel of een haard? Wilt u het ter verwarming of wilt u liever iets als een sfeerhaard? Jouw eigen haard of gaskachel, de plek om na een dag h. Gaskachels : Proef de sfeer van de mooie gashaarden en gaskachels die wij in onze showroom hebben.

Alle soorten en maten voor lage prijzen met garantie. Met een kachel of open haard haalt u die sfeer in huis. Een moment van rust in een druk leven. Tijdens alle jaargetijden is de behoefte aan warmte groot.


Als deze niet door de natuur wordt geleverd kan Loomans u een helpende hand bieden. Warmte ook in het teken van sfeer en gezelligheid. Wij hebben een grootse showroom met meer dan 1haarden en kachels. Hiervan zijn er vele brandend opgesteld.


Zo kunt u pas echt de sfeer van uw kachel ervaren. Natuurlijk zijn hier ook een groot aantal schouwen van natuursteen, marmer, kalksteen, fossilstone en mdf te bewonderen. Welkom bij van Benthum Haarden.


Van Benthum Haarden is hét vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden, schouwen en kachels. Als haardenspecialist zijn wij officieel dealer van de meest gerenommeerde merken en hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Ook geven wij advies aan huis.


Zwolle,Heino,Deventer,Wijhe,Dalfsen,Raalte,Lemelervel Ommen,Hasselt,IJsselmuiden,Kampen,Genemuiden,Nijverdal,Hellendoorn, Vroomshoop,Den Ham,Hardenberg,Overijssel,GelderlanDrenthe,Buitenhaar Elektrische kachel ,Sfeerverwarming,Gebruikte kachels ,Koetsier, Kachel , Kachels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts