maandag 10 april 2017

Barbas gashaard aansteken

Figuur 2: Bedieningsschakelaar. Open de gasafsluitkraan in de gasleiding naar het toestel. Draai bedieningsknop B naar de stand waar het “grote vlam”-symbool staat. Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne Bellfires gesloten gashaard. De rookgassen worden door natuurlijke trek via het binnenste kanaal.


Ik heb een unilux 2linkerhoek.

Als de kachel heet is met de luchttoevoer halverwege dan kan ik die niet meer terug open zetten. Wel weer als de kachel is afgekoeld. Hoort dat, lijkt me niet maar. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Instructie gashaard , openhaard ontsteken. U wilt genieten van een gezellig haardvuur, maar uw gashaard doet het niet? Natuurlijk helpen wij u als erkend installateur inschakelen graag om de storing te verhelpen.


Toch is een bezoek van . Als ik het knopje met de witte stip indruk dan gaat de rode knop ook naar beneden en als ik de rode indruk gebeurd dat niet.

Deze handleiding bevat zowel aanwijzingen voor het plaatsen als voor het. Met dit kwaliteitsprodukt zult u. Barbas miami gashaard gesloten verbranding met pijp bocht en muurdoorvoer diameter pijp rond. Nette gaskachel merk barbas met gebruiksaanwijzing.


Een gashaard : comfortabel genieten. Wilt u warmte èn sfeer in huis combineren met. Uw gasgestookte toestel aansteken , reguleren of uitdoen?


De muuraansluiting dient te worden uitgevoerd met het Barbas concentrische kanalen- systeem Ø1mm - Ø2mm. Hoe een houthaard CORRECT aansteken. De praktijk leert ons dat zeer veel mensen hun houthaard op een verkeerde manier aan steken. Hieronder een filmpje van de enige correcte manier om dit te doen. DRU heeft een app ontwikkeld waarmee u op afstand uw gashaard instructies geeft.


Zo kunt u deze aansteken voor u daadwerkelijk thuis bent of nog in bed ligt en geen koude ruimte in wilt lopen. De DRU Control App is geschikt om de nieuwste generatie haarden en kachels van DRU te bedienen, waar en wanneer je wilt. Goe nu even serieus, die vonkjes werken niet altijd even goe contactjes vervuil vonkgever net te zwak, dan kun je bijvoorbeeld de kap er af halen, dan het glaasje voor de waakvlam wegschroeven, niet het afdichtingskoordje aanraken, en dan met een lucifer aansteken terwijl je de knop met het . Het gevolg is dat uw toestel gaat branden zonder dat u het wilt. In de nieuwe woonkamer van Anna en Jos, staat de gashaard sfeervol te branden.


Het gezellige zitje dat gecreëerd is bij het vuur nodigt uit om plaats te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts