donderdag 6 april 2017

Georganiseerd overleg ambtenaren

De commissie voor Georganiseerd Overleg (GO) en de ondernemingsraad (OR) hebben ieder hun eigen werkterrein. Wanneer er sprake is van overlapping kan maar één orgaan zijn formele bevoegdheden uitoefenen. De plaatselijke commissie voor georganiseerd overleg (GO) bestaat uit een vertegenwoordiging van werkgever en werknemers. Werkgeversvertegenwoordiging.


De werkgeversvertegenwoordiging bestaat in ieder geval uit een lid van het college dat personeelsaangelegenheden in zijn portefeuille heeft.

Wetstechnische informatie . Voor de toepassing van deze regeling wordt verstaan onder: a. In deze regeling wordt verstaan onder: a. Het LOGA: het Landelijk Overleg Gemeentelijke . Overlegregeling Georganiseerd Overleg waterschap Vechtstromen. Het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen;. Ambtenarenwet en de overlegbepaling uit de Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen .

Bij het overleg in de sector Rijk speelde de Centrale Commissie voor Georganiseerd Overleg in Ambtenarenzaken (CCGOA) een belangrijke rol. De CCGOA bestond uit vertegenwoordigers van de vier ambtenarencentrales , te weten de Algemene Centrale van Overheidspersoneel (ACOP), de Christelijke Centrale van . De OR heeft wel medezeggenschap over de gevolgen van deze politieke besluiten als daardoor de werkzaamheden van de ambtenaren , of van in de onderneming werkzame personen ingrijpend wijzigen. In het georganiseerd overleg hebben vakbondsleden zitting, meestal bijgestaan door een vakbondsbestuurder. Deze commissie is bevoegd over geschillen in de sectoren Gemeenten, Provincies en Waterschappen.


BGO), waarin alle betrokken organisaties en vakorganisaties namens de ambtenaren zijn vertegenwoordigd;. Hoofdstuk Algemene bepalingen. Het georganiseerd overleg (GO) is het overleg tussen werkgevers en vakbonden over arbeidsvoorwaarden. Van der Stok, De rechtstoestand der gemeente- ambtenaren 413.


CAR-UWO in dienst bij de Omgevingsdienst. De selectiecriteria voor de vakbonden die werden toegelaten tot de Centrale Commissies van het Georganiseerd Overleg bepaalden dat alleen Amsterdamse afdelingen van landelijke organisaties in aanmerking . Wat er ook zij van het loonakkoord – “sigaar uit eigen doos” of niet –, drie van de vier centrales van overheidspersoneel (de CCOOP, de CMHF en het AC) hebben dit na raadpleging van. De Ambtenaar op Twitter. Tweets by deambtenaarNL. Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz.


Er is een sectorcommissie Defensie, voor het georganiseerd overleg over aangelegenheden van algemeen belang voor de rechtstoestand van militaire ambtenaren en ambtenaren.

Over aangelegenheden van algemeen belang voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts