woensdag 19 april 2017

Amsta personeelszaken

Wilt u advies of informatie over de zorg en diensten van Amsta ? Het CSB is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9. We hebben veel vacatures in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Amsta is een grote zorginstelling in Amsterdam. Word jij onze nieuwe collega?


Solliciteer direct en wie weet begin jij binnenkort aan je nieuwe baan.

Amsta heeft bijna locaties in de stad Amsterdam. Voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Ook bieden we dagbesteding, kortdurende opname en revalidatie. Het bestuur van Amsta wordt gevormd door Petra van Dam (voorzitter) en Mattheus Wassenaar.


Werken bij één van de grootste zorginstellingen in Amsterdam? Dan ben je bij Amsta aan het juiste adres. We hebben banen in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg op bijna locaties in de stad Amsterdam.


Op dit moment heeft Amsta veel vacatures: we zoeken een groot aantal nieuwe medewerkers. In de groene wijk Geuzenveld ligt verpleeghuis Jan Bonga.

In een veilige en beschermde omgeving kunt u hier wonen zoveel mogelijk zoals u dat gewend bent. Het leven in het verpleeghuis kan niet helemaal hetzelfde zijn als thuis. Maar we kunnen er wel samen naar streven uw wensen, voorkeuren, gewoontes,. We willen graag dat jij je thuis voelt bij Amsta , als medewerker. Wat kun je verwachten van Amsta als werkgever?


Duo Zorg Jobs available in Amsterdam on Indeed. Amsterdam en omgeving, Nederland. Annet Drost heeft banen vermeld op zijn of haar profiel.


Adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van HR-beleid: klankbord t. Vertalen van ontwikkelingen naar. Verpleeghuis Wittenberg. Medewerker personeelszaken.


Bekijk online vacatures als stagiair personeelszaken in Amsterdam op de grootste vacaturebank van Nederland. Lees de waarderingen over Amsta , Jan Bonga, Centrum voor Verpleeghuiszorg in Amsterdam en laat zelf ook een waardering achter. Location, Amsterdam Area, Netherlands. Overige kerkdiensten (zondag).


Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis 10. Onze Lieve Vrouwe Kapel OLVG 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts