dinsdag 4 april 2017

Decoratie takken voor het raam

Leuk om voor het raam te hangen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Moderne raamdecoratie bij geboorte. U ontvangt NIET de tak van de foto voor het raam maar de takken uit de foto met de meerdere takken!


Bekijk de foto van greetus met als titel Zelfgemaakte decoratie voor het raam.

Takken uit het bos gehaald en geverfd. Samengebonden met touw en leuke hangertjes eraan gehangen! Kale takken zijn sober maar stijlvol, maar kleur kan ook.


Wij hebben weinig gordijnen in huis omdat we overal rolluiken hebben. Om het grote raam toch een beetje te breken heb ik zelf decoratietakken gemaakt. Een goedkope en makkelijke DIY.


Decoratietakken koop je eenvoudig online bij bol. Deze takken hangen er al een tijd maar ik wissel wel regelmatig de decoratie die er aanhangt.

Woondecoratie vind je óók bij Leen Bakker. Van kunstbloemen tot een leuke vaas maar ook textiel. Bekijk nu ons uitgebreide decoratie assortiment en bestel!


Wanneer je deze herfst en kerst je huis mooi wilt inrichten kan je eenvoudig gebruik maken van een tak of meerdere takken. Deze haal je gewoon uit het bos dus het kost je helemaal niks. Je kan er wat dennenappels, kaarsjes of andere decoratiestukken aanhangen en voor het raam of tegen de muur hangen.


This Pin was discovered by Linda. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Zijde bloemen met witte decoratie takken. Bloemstuk van takken en foambloemen.


Ben je op zoek naar een leuk idee om voor het raam te hangen, dan zijn decoratietakken vast iets voor jou. Zo zijn er geverfde takken, glittertakken en naturel takken en in allerlei vormen en lengtes. Met behulp van bloemen, hangertjes, hartjes en andere verschillende decoraties ga je deze . Houd jij ook zo van bloemen?


Haal dan de natuur in huis en ga aan de slag met deze toffe DIY! Maak een hangende tak , dé perfecte decoratie voor aan jouw muur. Het ziet er erg leuk uit en is weer eens iets anders.

En wanneer je hout gebruikt, zorgt dit voor een natuurlijke en warme sfeer in je interieur. Rudy-Delphine Van Paesschen Joos descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts