donderdag 27 april 2017

Postnl tarieven buitenland

Hier vindt u het complete overzicht van de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten. Binnen Nederland en internationaal. Vind snel en eenvoudig de tarieven voor de verzending van uw post en pakketten naar binnen- en buitenland.


Een brief of kaart naar het buitenland frankeert u met de internationale postzegel van PostNL. Het tarief voor het versturen van een brief of kaart hangt af van het gewicht. Verstuur uw pakket eenvoudig naar het buitenland.

Regel het online of op het postkantoor. Uw brief naar het buitenland frankeert u met de Internationale postzegel. U kunt internationale postzegels bij het postkantoor kopen of eenvoudig online bestellen. Het basistarief voor post naar het buitenland stijgt met cent tot euro.


De posttarieven in Nederland worden bepaald door PostNL , en zijn gebonden aan regels. Zo mogen de tarieven niet meer stijgen dan de inflatie. Bespaar op PostNL tarieven en maak gebruik van de betrouwbaarheid van Van Straaten Post, uw full-service postbedrijf!


Kies voor efficiëntie, gemak en snelhei en maak bovendien gebruik van een aanzienlijke korting.

Wij verzenden post en pakketten in binnen- en buitenland. De belangrijkste tarieven voor de verzending van post en pakketten binnen Nederland (volgens PostNL ) of België (volgens bpost) en naar het buitenland ( Europa of Wereld). Verzendt u minder pakketten per week? Dan zijn dit de tarieven die PostNL België hanteert voor de Top landen.


Hier maakt u ook direct zelf een pakketje verzendklaar. De huidige posttarieven in Nederland van PostNL en Sandd per gewicht en aanvullende diensten. Tips en een handig overzicht van de recente tarieven voor post binnen Nederland en Internationaal (naar het buitenland ). Omdat de service van PostNL wel overeind moet blijven, zullen we meer voor het frankeren moeten betalen. Met een postzegel kun je dus je poststuk frankeren. Vergelijk uw posttarieven.


Meest gestelde vragen - Posttarieven. Om uw brief, via PostNL , van A naar B te krijgen dient u uw poststuk te frankeren. Tarieven frankeermachine. Dit kan op verschillende . Bij gebruik van deze zegels hoeft u geen aanvullende afbeelding te gebruiken. Aanbieden via de brievenbus of een PostNL -locatie.


Aangetekende Brief Buitenland.

Voor verzending van waardevolle brieven en belangrijke documenten. Het aantal brieven dat verstuurd wordt blijft dalen doordat steeds meer mensen gebruik maken van digitale en sociale media. PostNL postzegel goedkoper.


Postzegel frankeer- machine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts