maandag 17 april 2017

Menukaart meters eten kruisland

Kruisland avondvullend onbeperkt tafelen voor een vast bedrag. Bourgondisch restaurant, Europes restaurant, Grand Café. We kregen voldoende waarde voor ons geld en de bediening was super.


Dit zou super zijn, gezien onze . METERS ETEN , METERS LEKKER!

ONBEPERKT ETEN VOOR EEN VAST BEDRAG! Dan raden wij u de verrassingsmeters aan, dit is een keur uit onze menukaart met een mix van vis, vlees, vegetarisch en desserts. Geniet je ook zo van ons meters eten concept? Wat is jouw favoriet gerechtje? Tag je vriend of vriendin.


Vind ik leukOpmerking plaatsen. Tineke de Jong, Linda Ewijk, Kitty Alders en anderen vinden dit leuk. Het zo genaamde meters eten is een concept wat eigenaar edwin Maas zeer goed op de kaart heeft gezet.

Onbeperkt eten van gerechten vermeld op. Gisteren hadden wij een diner is restaurant Du Commerce met de nierpatiëntenvereniging in Kruisland. Meters Eten : onbeperkt tafelen voor een vast bedrag. Vriendelijk personeel, meters eten een echte aanrader. Voor de eerste keer maakte ik.


Na een poosje kwam men vragen wat we wilden drinken en de kaart werd gebracht. Deze mening betreft dus het meters eten ,en niet de normale kaart. Er was niet zo heel veel . Ps;Hoe het dus wel kan,bewijzen de zusjes in Oudenbosch. Daar zijn wij enkele weken eerder geweest,en misschien waren onze verwachtingen daardoor te hoog. Want het hele gebeuren in vergelijking,is de zusjes een top zaak,en de commerce een friet . Café Restaurant De Commerce.


Dat is wat u proeft als u bij Café-Restaurant “De Commerce” aanschuift. En eerlijkhei in alles: in de producten, in de bereiding en in het contact met het team medewerkers. Door dit alles is Café-Restaurant “De Commerce” nu al een begrip in de omgeving.


Een leuke nostalgische dagtochtbestemming voor een ochtend of een middag is restaurant De Commerce en Museum De Holle Roffel in Kruisland. Omschrijving: Klassieke gezelligheid.

Het restaurant beschikt over . Een kleine gerechtjes op de kaart. Tot zijn verbazing treft hij een bomvolle zaak aan als hij de voordeur open drukt. Het kost dan ook enige moeite om bij de bar te komen, maar eenmaal daar wordt het gevraagde biertje vlot op de bar geplaatst.


Amsterdam, Helmersbuurt. Uitgebreide menukaart met gerechten uit de Mediterrane keuken. Prijsklasse : €- €20. Voltastraat 45-a Roosendaal. Sint Josephsstraat Roosendaal.


Dorpsstraat Oud Gastel. Wouwbaan 1Roosendaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts