maandag 17 april 2017

Natuursteen afdekplaat schoorsteen

Daarnaast beschermen de schoorsteenplaten de muur tegen beschadigingen zoals het afbreken van stenen. Chinees hardsteen tegen een zeer . Alle platen voorzien van Drupgoot. Prijzen zijn richtprijzen.


We hebben ook standaard afmetingen op voorraad.

Kijkt u even bij de poer afdekpetten. Bij afdekplaten voor kolommen zijn platte afdekkers mogelijk of juist puntige ( diamantpet). Terug naar rookanaal flexibel rvs.


Vind natuursteen platen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Natuursteen Afdekplaten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een afdekplaat van natuursteen ?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: CONTACT. De fossielen in het hardsteen tonen het natuurlijke karakter van de afdekplaat. Met de afdekplaat kun je de borders hetzelfde exclusieve karakter meegeven als de bestrating, waardoor je dit naadloos op elkaar aansluit.


Totaallevering en tekenwerk, van al uw natuursteen bouwmaterialen. Ook het aanbrengen kan verzorgt worden. Hier vindt u vierzijdig aflopende natuursteen paalmutsen. Paalmutsen kennen vele namen. Ze worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten , betonhoedjes of afdekplaten genoemd.


Muur afdekplaten vlak, schuin . Het metselwerk van het inboetwerk nagenoeg afgerond. Schoorsteen afdekplaten. De voorkeur van de klant ging uit naar een moderne houtkachel. Echter in deze bestaande woning ontbrak een rookkanaal.


Een prima oplossing volgde: Er werd een gat geboord vanuit de woonkamer naar de garage. Er werd een dubbelwandig rookkanaal door het garage dak verslepend langs de gevel . Tussen het metselwerk en stucwerk komt een natuurstenen band.

Een gemetselde schoorsteen met natuurstenen afdekplaat geeft extra karakter aan deze architectuurstijl. De woning is aan de achterzijde zo transparant mogelijk gemaakt door een grote vide te maken over twee bouwlagen. Een grote glaspartij met prachtig . Reden van het zijn van een rijksmonument. Complex-onderdeel ( FABRIEKSSCHOORSTEEN ) Direct naast het ketelhuis gesitueerde fabrieksschoorsteen van omstreeks meter hoogte, naar ontwerp van J. Complex-onderdeel (FABRIEKSSCHOORSTEEN) Direct naast het ketelhuis gesitueerde fabrieksschoorsteen van omstreeks meter hoogte, naar ontwerp van J.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts