maandag 17 april 2017

Nefit smartline hr storing 3c

Oorzaak en oplossing van storingscode 3C van ketel Smartline HR (merk Nefit ). Heeft ketel Smartline HR van Nefit een probleem? De volgende punten moeten gecontroleerd worden. Feenstra is dag en nacht bereikbaar en komt graag bij u langs om de storing te verhelpen.


Ventilator draait onregelmatig , controleer ventilator.

Het doel van deze Service-instructie is het verschaffen van informatie aan de installateur over het analyseren en oplos- sen van storingen aan de Nefit SmartLine HR (C) en Nefit. SmartLine Basic HR (C)-toestellen en de daarbij geldende voorschriften. Deze instructie geldt zowel voor de Nefit SmartLine HR ( C) als de Nefit . Nog even nagevraagd over storing 3c die er vorige week zomaar spontaan keer in kwam, dat is waarschijnlijk het begin van het einde van de ventilator. Na het vervangen van de sensoren mijn eigen laptop er aan gehangen, storing geprobeerd te . Ik had een 3l storing op mijn smartline hr maar na reset en schoorsteenveger alles max gebrand te hebben , kabelboom gecheckt en ventilator te hebben schoongemaakt is de storing verholpen. Ik wil nu alleen nog de slangetjes checken.


Ik heb bij onze Nefit SmartLine HR (C) het water uit het CV gedeelte laten lopen, omdat er een radiator afgekoppeld moest worden.

C , mogelijk ventilator probleem? Of stel een vraag aan een. Dat de storing niet gelijk bij de eerste inspectie te vinden is kan best zijn want als er een monteur bij de ketel staat zal de storing niet optreden. Zoals jullie misschien al eerder in dit forum lazen heb ik ook de vraag gesteld over de gebruikerservaringen met de Nefit smartline Hr ketel.


Onze Nefit Turbo van ongeveer jaar ou geeft af en toe storingscode 3. Daarin staat precies wat je moet doen. Tevens beschikken wij over de service tool van Nefit en Remeha. Merken en typen ketels waaraan wij o. De storingscode Nefit Proline NxT cv ketel staan hieronder in het tabel.


De displaycode verschijnt automatisch of kan door indrukken van de servicetoets met sleutel. Op het bedieningspaneel is alleen in het geval van een storingscode mogelijk om de Sub Displaycode op te roepen. Wij hebben een 5-jaar oude CV Nefit Smartline HR ketel. Als je een abbonement hebt gewoon bellen, storingsmonteur word ervoor betaald en jij betaald er ook voor. Anders gewoon morgenochtend bellen.


Nu tot 4euro retour op Nefit HR -ketels en duurzame systemen. Symptomen frame Disp Symptomen frame Displaycodes en overige symptomen Displaycodes Hoofdcode Subcode Betekenis van de.

Gebruikershandleiding Montagehandleiding VR-combiketel MegaStar 3C 1MegaStar 3F 1cod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts