donderdag 13 april 2017

Batirad radiatoren

Hallo iedereen, Heeft er iemand ervaring met de radiatoren van BATIRAD ? Zou werken zoals een speksteenkachel,franse steen bewerkt om de warmte vast te houden waar een weerstand in gelegd is. Deze warmt de steen één uur op en geeft dan drie uur warmte af. Volgens de verkoper is dit de . De modellen zijn geschilderd in epoxy wit en werden zo ontworpen dat ze nergens misstaan.


Bio Accumulation Technic Infra speksteenRadiator.

Eco-verwarming door middel van duurzame 1 zuivere accumulatie witsteen. Batirad Classic, de innoverende verwarmingstechnologie, combineert de uitzonderlijke warmte- absorberende eigenschappen van Larnage keramiek en elektrische opwarming. Ervaring met: Batirad Radiatoren.


De radiator gaf onvoldoende warmte voor de ruimte waarin hij stond en verbruikte wel 3x zoveel als was berekend. Toen we hierover contact opnamen met het bedrijf werden we wel . Bestron ABH4Wit 500W radiator electrische verwarming. Wij hebben juist een huis gekocht.


Probleem zit in de verwarming , volledig elektrisch.

Wij willen dit vervangen maar hebben geen zin in grote verbouwingen. We hadden gedacht aan batirad accumulatie witsteen. Wegens overcompleet, nieuw verpakt in doos. Eenvoudig De plaatsing van een Batirad verwarmingssysteem is uiterst eenvoudig en modulair ( het is niet nodig alles in een keer aan te kopen, vooral bij verbouwingen). Het volstaat te beschikken over stopcontacten, zodat we de radiatoren eenvoudig kunnen wegnemen bij eventuele plak of schilderweken, en enkele . Nipaco stelt de innoverende verwarmingstechnologie Batirad voor.


Die combineert Larnage keramiek en elektrische opwarming. In Belgie bespaar je minder met het zelfde apparaat. Dit omdat de larnage aarde die gebruikt wordt rechtstreeks uit het gebied zelf komt. Dat hebben we gedaan en die meneer heeft ons overtuigd van de voordelen ervan. Batirad radiatoren worden gefabriceerd in het Zuiden van Frankrijk.


Goed geregeld door jullie en we zijn zeer tevreden . Verstuurd door: Koen op de becq. Iemand ervaring met batirad radiatoren ? Zijn deze inderdaad zuiniger dan accumulatie kachels. Alvast bedankt voor de info. Berichten in deze thread.


Bespaar direct op uw energiekosten!

Voor uur warmte heeft u slechts uur energie nodig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts