donderdag 20 april 2017

Itho aquamax storing

Kalibreren van de Aqua-Max toestellen. Herkalibreren na software update. Overige mogelijke storingen.


Oorzaak en oplossingen . De gebruikershandleiding is bedoeld voor de gebruiker van het toestel en bevat belangrijke informatie over gebruik, onderhoud en storing van het toestel. De volgende definities worden in deze handleiding gebruikt om de aandacht te vestigen op gevaren, instructies of aanwijzingen welke betrekking hebben op personen .

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Draai de helft van alle radiatoren open. Druk seconden de Reset toets in. Heeft ketel Aqua-Max HRvan Itho een probleem? Bekijk en download hier de handleiding van Itho Aqua Max Verwarmingsketel ( pagina van 40) (Nederlands).


Gedetailleerde omschrijving: sinds aan week verliest onze cv ketel een Itho aquamax regelmatig druk. Door de opbouw uit hoogwaardige componenten met een RVS warmtewisselaar, bent u gegarandeerd van een betrouwbaar en duurzame combiketel. Dit toestel kan met ombouwset ook geïnstalleerd .

Overhandig dit document samen met de gebruikershandleiding aan de gebruiker. Door ons continue proces van verbeteren van onze producten kunnen afbeeldingen in dit document afwijken van het geleverde toestel. Indien beschikbaar kunt u de nieuwste versie downloaden via onze website.


De Itho Aqua-Max HRCWCV-ketel is beperkt of niet meer verkrijgbaar. Sinds vandaag heeft onze CV ketel een storing , hij ontsteekt niet meer. Ze hebben ook weer een nieuw model, de Aquamax. Tapwater flow sensor defect . Rookgastemperatuursensor defect . Mijn Itho HR-combiketel Aqua-Max doet het niet meer.


Storingsmelding : een onder een driehoekje. Ik wil naast oplossen van de storing ook graag een gehele servicebeurt. Indien u een duurzame verwarmingsketel zoekt dan biedt een CV-ketel van Itho Daalderop uitkomst.


Het gaat om de Aqua-Max , de Base Cube en de Comfort Classic. Doordat de verwarmingsketel zeer compact is opgestel is deze minder gevoelig voor een storing , terwijl het gebruiksgemak wordt verhoogd. Wat mij nog meer verbaasde bij jouw opmerking is dat juist bij jouw Itho ketel het totaal niets uitmaakt of je een CWof neemt. Het jaarrendement op ww blijft hetzelfde.


Regeltechnisch is het sowieso geen erg mooi stukje techniek met een modulatieverhouding van 1:5.

Zelfs de 24kW versie heeft een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts