donderdag 6 april 2017

Verrijdbare spiegels dans

Meer informatie over onze verrijdbare spiegels vindt u hier. Onze verrijdbare spiegels zijn al voor verschillende bekende dansshows en optredens gebruikt en telkens gebeurde dit tot grote tevredenheid. Of het nu is voor de balletschool, voor de fitness studio of voor de klassieke danszaal : bij ons vind je onbreekbare lichte spiegels voor wandmontage, massieve spiegelwanden op transsportwielen voor handige verplaatsingen en verrijdbare correctiespiegels voor individuele oefencontrole.


FOSK mirrors is de producent van verrijdbare spiegels. Spiegel : vederlicht, dichtklap- en . Vele bekende professionals maken al gebruik van onze verrijdbare spiegels en ballet barres.

Ik ben dringend op zoek naar verrijdbare dansspiegels. Heeft iemand enig idee hoe ik hieraan kan komen? Echt alle tips zijn welkom, want op het internet kom ik echt niet verder. Deze verrijdbare spiegel beschikt over de volgende unieke kenmerken: Extreem veilig. De spiegelelementen zijn licht en.


In danszalen , fitness-ruimten en oefenruimtes kunnen komplete wanden of delen daarvan voorzien worden van spiegels. Het plaatsen van een spiegelwand kan door middel van verlijmen of plaatsing in een spiegelprofiel. Het laatste heeft de voorkeur, niet in de laatste plaats vanwege het gemakkelijk . Vind spiegelwand op Marktplaats.

Te koop, hele mooie, bijna nieuwe, dans spiegels. Voor iedereen een voordeel. Stuks ) ik heb deze spiegels maar maand gebruikt. Ik verkoop de spiegels omdat ik een andere ruimte ga huren en deze spiegels daardoor. Meter hoog en centimeter dik.


Als set van lagere spiegels. X80x70cm voorzien van zwenkwielen, telkens met rem. In hele goede staat, geen spik in de spiegels , geen.


Heldere spiegel met een dikte van mm, beveiligd in geval van glasbreuk door een gekleefde folie die het geheel samen houdt bij breuk. Vlakke spiegel , onvervormbaar, lange levensduur. Ideaal in gebruik, maar ook super leuk als een van de grotere accessoires in je slaapkamer of luxe kleedkamer: een verrijdbare spiegel. Sta je bij je kledingkast te kijken wat . Super mooie en handige portable spiegel. Annelies kan niet zonder dans in haar leven en heeft op haar 26e al haar eigen dansschool.


Deze spiegel is heel handig omdat hij slechts KG weegt. Er mist alleen iets heel belangrijks volgens zus Annabel, en dat is een verrijdbare dansspiegel. Omdat de huur onlangs verhoogd is, kan Annelies zich de spiegel voorlopig zelf niet veroorloven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts