maandag 10 april 2017

Stromingsschakelaar intergas vervangen

Deze zal dus vervangen moeten worden. Afbeeldingen van stromingsschakelaar intergas vervangen Meer afbeeldingen voor stromingsschakelaar intergas vervangen Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Vervangen stromingsschakelaar Intergas HRCV ketel. Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . De stromingsschakelaar zorgt ervoor dat warm water wordt aangeleverd als dit nodig is.


Als de stromingsschakelaar geen stroming waarneemt, dan zal het water niet worden verwarmd. Koud water kan dus één van de symptomen zijn dat de storingsschakelaar de oorzaak is van Intergas storing 11. OPLOSSING: Intergas is langsgeweest en een aantal zaken nagekeken en vervangen. Onderdeel zal je moeten vervangen.


Neem aan dat het een intergas ketel is. Gladjanus was me voor met het onderdeel. Stromingsschakelaar zit niet in het cv-circuit, . Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel.


Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften . Het afstellen kan ik helaas niet (geen meter) maar is zeker een aantrekkelijker alternatief dan de automaat vervangen , ga ik dus eerst laten doen. Ik vermoe dat het probleem . De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door.


Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. Sinds vorige week regelmatig storingen (code 11) die weliswaar door te resetten kon worden opgelost, echter gisteren door monteur stromingsschakelaar vervangen. Problemen deden zich voor . Wij hebben nu een mooie Intergas in de plaats van de Nefit, die overigens ook een stuk zuiniger is.


GOK ( Amsterdam ) een Intergas CV ketel geïnstalleerd. Volgens monteur van het GOK moest gasblok en driewegklep vervangen worden ( kosten ± 500€ ) en kon ik beter een . De Intergas Kompakt Tap HR wordt geleverd zonder C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts